Slavni najčešće nama običnim smrtnicima ostavljaju utisak da im baš sve ide glatko. Možda su im neke stvari i dostupnije, ali kada je pitanju ljubav i pronalazak srodne duše i oni se hvataju u koštac s brojnim izazovima.

Ponekad baš poput nas upotrebljavaju i dejting aplikacije kako bi pružile šansu novoj ljubavi.

U nastavku vam donosimo kojih je to 10 poznatih instaliralo Tinder i slične aplikacije te se upustilo u beskrajne sate dopisivanja, a možda i u nešto više...

1. Keti Peri

Nakon razlaza sa svojim dečkom Džonom Majerom, Keti je odlučila da sudbinu uzme u svoje ruke. Kada su je nedugo zatim upitali u jednom intervju da li je singl, hrabro je odgovorila: ‘’Da, navukla sam se na Tinder pa nemam mnogo vremena’’.

keti peri
Shutterstock 

2. Dru Barimor

Dru je u januaru 2021. godine priznala da se vratila pronalaženju svoje srodne duše na aplikaciji za upoznavanje. Ipak, nije baš imala sreće kako je ispričala stranim medijima. ‘’Dogovorila sam sastanak s jedni tipom, ali se on nije pojavio. Zapitala sam se da li je mogao da mi javi sat vremena ranije. To bi mi uštedelo puno vremena’’.

dru barimor
printscreen/youtube/The Drew Barrymore Show 

3. Kloi Kardašijan

Nakon što je potvrdila prekid veze s Džejmsom Hardenom, Kloi je najavila i svoj povratak na mrežu za spajanje ljudi. Napravila je svoj profil na OkCupidu i celom svetu je pokazala da je spremna za nove sastanke.

kloi kardasijan
printscreen/instagram 

4. Demi Lovato

Lovato se odlučila za dejting aplikaciju koja je ekskluzivno namijenjena slavnima. Posle je obrisala nalog, ali nakon nekog vremena poželela da se vrati. Naposletku je ipak odustala od pronalaženja dečka jer je zaključila da bi neko vreme ipak trebala da bude sama.

demi lovato
Shutterstock 

5. Rebel Vilson

Nakon što se ostvarila na poslovnom planu Vilson je poželela i da sredi svoj privatni život, a prvi korak u tome je bilo korišćenje aplikacije za upoznavanje. "Jednostavno je, kada se viđaš s nekim ne koristiš je iako je imaš instaliranu. Služi za period ‘između’ kada je netko singl’’, rekla je Vilson.

rebel vilson
Instagram 

6. Šarliz Teron

Slavna glumica je isprobala aplikaciju, ali je vrlo brzo zaključila da nije za nju. Preferira tradicionalno upoznavanje ljudi. "Preko aplikacije morate da se dopisujete, a onda krene flertovanje koje postaje neugodno jer, iako pokušavaju da budu slatki, mnogi kažu čudne stvari’’, objasnila je Šarliz.

šarliz teron
Youtube 

7. Hilari Daf

Tinder je bio glavni saveznik u ljubavi za Hilari Daf 2015. godine. Medijima je podelila i kako je njeno dopisivanje na aplikaciji urodilo sastankom. "Vrlo sam nervozna, idem na kuglanje. Sviđa mi se to, nikada nisam zapravo išla na sastanak sa sasvim normalnim tipom", podelila je svojevremeno medijima.

hilari daf
Youtube 

8. Ed Širan

Pevač je 2014. godine javno priznao da je otvorio profil na Tinderu. "Nemam puno vremena za odlazak na mnoštvo sastanaka", rekao je tada. Ipak, radije nego o devojkama Edu je bilo puno draže da priča o muzici.

ed siran
Shutterstock 

9. Šeron Stoun

Šeron Stoun ne gubi veru u ljubav, a u potrazi za njom priključila se stranici za dejtove Bumble na kojoj su je s vremenom blokirali. "Otišla sam na Bumble, ali tamo su mi zatvorili račun. Neki korisnici su prijavili moj profil tvrdeći da je nemoguće da sam to zaista ja", kasnije je glumica priznala na Tviteru.

seron stoun
screenshoot youtube 

10. Sem Smit

Iako nije krio da je koristio aplikacijama za upoznavanje Sem Smit priznao je i kako je to za njega i nije najbolji način upoznavanja druge polovine. "Bez uvrede korisnicima Tindera, ali osećam kako ova aplikacija uništava romantiku", izjavio je jednom prilikom pevač.

sem smit
Shutterstock