Već smo vam pisali o holivudskim zvezdama koje su "mice" samo pred kamerama, dok uživo lome, prete, plaćaju autogramima i slično.

Poznato je da slavne osobe nisu uvek spremne za susrete i druženja s fanovima, a ekipa na TikToku opisala je neke susrete sa svojim idolima koji su bili jako neprijatni.

 1. Elen De Dženeris

"Moja mama je veliki fan Elen, pa sam hela da dobijem njen autogram. Imala sam samo kesu iz prodavnice i zamolila sam je da mi je potpiše. Evo šta mi je rekla: "Miči se od mene. Ulaziš u moj privatni prostor. Ovo nije Karitas". Onda je zalupila vrata auta."

elen de dženeris
Shutterstock 

2. Džastin Biber

"Bila sam u vezi sam s dečkom koji je povremeno bio jedan od njegovih plesača i on me odveo na Džastinovu žurku. Kako sam veliki obožavatelj, skupila sam hrabrosti i zamolila ga za fotku. On me zgrabio za ramena i rekao da ne može sad. Razumela sam. Postoji vreme i mesto. Kasnije sam pozirala za fotku, a on mi je rekao da se sklonim i da se on želi da se slika na tom mestu, bio je jako bezobrazan. Pitala sam ga šta ako ne želim da se pomerim, a on mi je rekao: "Nema šta ako, samo se sklanjaj odatle".

džastin biber
Instagram 

3. Gven Stefani

"Srela sam je 1995. na jednom upoznavanju s fanovima. Došla sam na kraju druženja i odbila je da mi da autogram, čak me je u prolazu i opsovala."

gven stegani
LESE/SPOT Q / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

4. Bruk Šilds

"Gledala sam predstavu na Brodveju, a kako sam veliki fan od Bruk, zamolila sam je da se fotografišemo. Bila je jako hladna prema svima, a meni je rekla: 'Neću se slikati s tobom, ali ti možeš da fotografišeeš mene'. Nakratko sam izvadila telefon, a ona me je stalno požurivala. Sad mi je žao što nisam rekla da ne želim sliku."

5. Mašin Gan Keli

"Pozvao me je na susret s fanovima, slučajno sam ga nazvala 'sestro'. Opsovao me je. Rasplakala sam se i otišla. Srećno ti bilo, Megan Foks", bila je kratka korisnica TikToka.

mašin gan keli
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

6. Hilari Daf

"Prijatelj i ja smo sreli Hilari Daf u liftu. On je opsednut njom pa ju je pitao za autogram ili zagrljaj, na što mu je onda odgovorila: "Danas mi je slobodan dan" i samo sam otišla iz lifta."

7. Kortni Kardašijan

"Kad sam odlazila sa svoje rođendanske večere, primetila sam u restoranu Kortni Kardašijan. Sačekala sam da završi s jelom i pitala možemo li da se slikamo zajedno. Odmerila me je od glave do pete i rekla da može. Moja prijateljica je jedva stigla da nas uslika, kad je Kortni pitala: 'Jesmo gotovi?"

kortni kardašijan
Instagram