Kejti Holms (42) i italijanski kuvar Emilio Vitolo nedavno su raskinuli, a potparol glumice pre dve nedelje je izjavio da su se ona i deset godina mlađi Italijan sporazumno razišli.

Šuška se kako se iza raskida odvijala prava drama koja bi mogla da eskalira u javnosti. Zvezda serije “Dawson’s Creek” strahuje od osvete koju bi bivši mogao da joj servira.

- Vitolo je željan slave. Da bi dobio svojih pet minuta, mogao bi da otkrije neke njene tajne, kao što su detalji njenog odnosa s Tomom Kruzom, s kojim ima ćerku Suri (15) - tvrdi izvor.

kejti holms ucena
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Holms je navodno s naslednikom njujorškog restorana Emilio's Ballato prekinula zbog loših predosećaja o njihovoj vezi kao i zbog spomenute sumnje da je on iskorišćava zbog slave.

Naime, glumicu su u početku prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu.

"Zaslepila ju je ljubav i odbijala je da sluša prijateljske savete, ali kad je faza prvih leptirića u stomaku završila, počela je da se preispituje jesu li oni zapravo celo vreme bili u pravu", otkrio je neimenovani izvor nedavno za In Touch Weekly.

Kuvar prema navodima stranih medija ne prihvata raskid olako, iako je u vezu sa Kejt ušao dok je još uvek bio veren s partnerkom Rejčel Emons.

Izgleda kako se zaista zaljubio u Holms i nada se da će njih dvoje uspeti da se pomire i ne bira sredstva kako da to toga dođe makar to bila i ucena.