Britanska manekenka prekrasne građe i divlje naravi svet je očarala devedesetih godina prošlog veka.

Naomi Kembel (51) pred kamere je prvi put stala kad joj je bilo sedam godina i to u spotu Boba Marlija "Is this love".

Na početku karijere nisu je angažovali zbog boje kože i nikad nije upoznala oca. Traume koje je to izazvalo kasnije su rezultirale čestom i aktivnom zlouporabom droga. Nakon petogodišnje borbe s drogama 1999. godine otišla je u centar za odvikavanje.

- Zbog droge sam se osećala nepobedivo. Kao da mogu da osvojim čitav svet. Ali kada bih se probudila sledećeg dana, sve je izgledalo grozno - priznala je Naomi.

naomi kembel
Shutterstock 

Ipak, narkotici su uzeli svoj danak, a novinski stupci bili su puni priča o njenim divljim ispadima. Čak je 11 puta završila na sudu zbog navodnih fizičkih okršaja i napada na zaposlene, asistente i druge ljude, a sve u kratkom periodu od 1998. do 2009. godine.

- Nisam nikakva razmažena diva koja gubi kontrolu kad nije sve po njenom. Jednostavno mi padne mrak na oči kad me bliske osobe iznevere. To kod mene dolazi duboko iznutra, kao posledica emocionalnog poremećaja.

Mislim da je to posledica toga što sam kao mala patila zbog osećaja da me je majka napustila, pa ako osetim nepoverenje ili izdaju, gotova sam - rekla je svojevremeno.

naomi kembel
Shutterstock 

Naime, njena majka Valeri, profesionalna plesačica, zbog turneja je često i dugo bila odsutna, tako da su se o maloj Naomi uglavnom brinule baka i tetke.

Zbog problema s intimnošću koji su proizašli iz nedostatka čvrstih porodičnih temelja, Naomi je skakala iz veze u vezu. Ljubila je mnoge poznate face, a nakon veze s basistom benda U2 Adamom Klejtonom (61) bila je sa čelnikom Formule 1 Flavijom Brijatoreom (71).

S ruskim preduzetnikom Vladislavom Doroninom (58) vezu je započela 2008. godine, a zajedno su bili pet godina. Prošle godine kružile su glasine kako ljubi Lijama Pajnea(27), pevača koji je 23 godine mlađi od nje, ali nikada to nije potvrdila.

naomi kembel
Apple Tv+ via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Zgodna mankenkena se nikada nije udavala.

Naima sad je, čini se, napokon pronašla svoju sreću. Naomi je navodno u vezi s multimilionerom, kog je upoznala preko zajedničkih prijatelja, žive zajedno u njenom stanu vrednom 12 miliona dolara u Njujorku, a par se drži podalje od očiju javnosti.

Prošle godine se u tajnosti preselila na Menhetn, a u medije je procurila je informacija da je za Naomin 50. rođendan njen dečko ispunio ceo stan cvećem i na to potrošio hiljade dolara. Ona se pohvalila time na Instagram storiju i napisala blagoslovljena i uz to stavila dva emotikona srca.

- Ušla je u novu fazu života i mnogo je smirenija, puno blaža nego pre 10, 15 godina. Rekla je samo svom najužem krugu prijatelja o bebi tako da je vest bila šok za gomilu njenih prijatelja. Svi su pitali sve ko bi taj njen misteriozni muškarac mogao da bude.

Naomi zasad želi da svoj ljubavni život sačuva privatnim, ali uvek je bila odlučna u tome da će imati dete s muškarcem ili bez njega. Uprkos svemu, Naomi je samostalna žena i može sama da odgaja svoju ćerku. Oseća da je ta mala devojčica sada njena sudbina - ispričao je izvor za The Sun.

Poslednji šok javnosti je Crna Pantera priuštila kad je otkrila da je dobila bebu u 51. godini.

Dok je deo ljudi kritikuje i naziva 'gerijatrijskom' mamom jer se odlučila za dete u šestoj deceniji života, ostali su se fokusirali na to kako je to manekenki pošlo za rukom.