Svoju petogodišnju vezu završili su još 2013. godine, ali izgleda da sve protekle godine nisu bile dovoljne da se između Naomi Kembel i Vladislava Doronina definitivno potpiše kraj.

Iako njegovo bogatstvo broji milijarde, ruski biznismen je nedavno odlučio da tuži bivšu devojku. Kao odštetu, zahteva milione koje je tokom veze pozajmljivao Naomi, tvrdeći da mu manekenka nikada nije vratila taj novac.

Osim toga, Vladislav zahteva i stvari za koje ističe da se nalaze kod Naomi i da njihova vrednost iznosi oko tri miliona dolara. Ruski biznismen je u svojoj tužbi naveo da njegova bivša devojka uporno odbija da mu vrati ono što mu pripada.

Ipak, ovaj potez ruskog biznismena naišao je na mnogobrojne sumnje i osudu u javnosti. Postavlja se pitanje: zašto je Vladislav tek sedam godina nakon završetka veze sa Naomi odlučio da je tuži?

Ovaj slučaj dobiće nove detalje kada se Naomi uskoro pojavi na sudu i iznese svoju stranu priče. Ovim povodom se NaomiKembel za sada nije oglašavala, dok su strani mediji uporni u saznanju novih informacija.