Ako se neko ne libi da u bilo kom trenutku jasno i glasno istakne svoj stav, to je ona. Možda je mnogima iritantna, možda po mišljenju mnogih ume da pretera, ali je njena istrajnost u iskazivanju svog mišljenja definitivno naterala i najgore hejtere na poštovanje nje same.

Često se dešava da se apel javnih ličnosti ne desi u trenucima kada je to možda najpotrebnije, a ona je i tada reagovala. Osim što je svojim potezima želela da utiče na aktulena dešavanja, često je davala apel i svojim kolegama da kao javne ličnosti treba da iskoriste svoj uticaj na pravi način.

Bilo da volite njenu muziku ili ne, Jelena Karleuša je neko ko ima preko dva miliona pratilaca, a kako je to danas veliko merilo uspeha, ne može se osporiti da ima značajan uticaj.

Ipak, Jelena se sada prisetila svog detinjstva koje očigledno nije bilo onako kako se možda mnogima čini. Pevačica je istakla da joj je najviše smetala nemaština, kao da i je zbog toga zartala da uspe i stvori sebi raskoš u kojem živi danas.

„Kada sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica, koja im nije tražila ništa, sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti“, napisala je Jelena i dodala:

jelena-karleusa-detinjstvo-novac-uspeh-slava
Print Screen/Instagram Jelena Karleuša 

„I uspela sam. Za njih“, podelila je putem storija ovaj trenutak Jelena sa svojim pratiocima.