Legendarna "crna mamba" oduševila je obožavatelje poslednjom objavom. Nekadašnji supermodel postala je majka u 51. godini, a svoje pratioce o svemu je obavestila fotografijom na Instagramu.

"Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nežna duša stigla u moj život, nemam reči kojima bi mogla da opišem doživotnu vezu koju sada delim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi", napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje novorođene bebe.

Komentari i čestitke su se samo nizali, a za manje od dva sata objava je skupila skoro pola miliona lajkova. Mnogi njeni slavni prijatelji, poput Zoe Saldana i Marka Džejkobsa, čestitali su supermodelu u komentarima i uputili mami i bebi najlepše reči. Ipak, još uvek nije poznato da li je devojčica biološko dete slavne manekenke ili je reč o usvajanju.

U maju 2017. godine, Kembel je izjavila za magazin "Evening Standard" da razmišlja o tome da postane mama, ali nije u žurbi da se to desi u odrešeno vreme.

"Sada kad je nauka napredovala, mislim da mogu da uradim to kada hoću", rekla je. Dve godine kasnije, izjavila je da još nije spremna za bebu, ali da će videti "šta joj univerzum sprema". Biće da je manekenka konačno spremna za ulogu majke, a verujemo da će se Naomi sjajno snaći u ovoj ulozi.