Zvezda filma "Easy A", lepa glumica Ema Stoun postala je majka. Iako svoju privatnost krije godinama "kao zmija noge", u medijima je poznato da se verila, a potom i udala u tajnosti. Sada je u njihov dom stigla i beba iako javnost ne zna kako pol, tako ni ime deteta.

Neverovatno strogi u pogledu svoje privatnosti, glumica Ema Stoun i njen suprug, komičar, režiser i pisac Dejv MekKari, objavili su samo jednu vest u javnosti, a to je da su vereni. Veza je pre toga bila u strogoj tajnosti, kao i infromacija da su uplovili u bračnu luku, dok su se fotografije trudne Eme mogle videti tek tu i tamo. 

Oni su vereni od decembra 2019. godine, sudbonosno rekavši da su negde tokom 2020. godine, kada su prvi put počele da kruže glasine da je glumica trudna, a TMZ prvi objavili srećnu vest da su postali roditelji.

Izvori kažu da je beba rođena 13. marta 2021. godine u Los Anđelesu, ali nije otkriveno da li je reč o dečaku ili devojčici. Par još nije potvrdio ove informacije.

Tokom 2019. godine Ema Stoun snimila je svoj najnoviji film u kom je igrala jednog od najvećih negativaca iz crtanih filmova - Kruelu De Vil. Premijera filma "Cruella" odložena je zbog pandemije, ali je prvi trejler objavljen prošlog meseca. Kako se navodi u medijima, zvanična premijera očekuje se krajem maja ove godine.

Ukoliko niste to uradili do sada, pogledajte trejler za "Dalmatince" u nastavku: