Obožavali ste da je gledate u seriji koja je pomerila granice. Ako mene pitate, nije se desilo da dođem na posao a da ne čujem koleginicu koja noć pre toga nije sklopila oči zbog „Igre prestola“. Nije se desilo da kolega ne počne sa prepričavanjem dešavanja u seriji, a da koleginica žustro ne uzvrati: „Ćuti, ne govori mi šta će biti!“.

Tako je serija „Igre prestola“ dosegla veliku popularnost, a sa njom i njeni akteri. Kritičari su je nazivali serijom svih vremena, ali neki glumci pre angažmana u njoj nisu bili formirani kao glumci.

Među njima je i Sofi Tarner kojoj se od tada predviđa veliki uspeh. Tada je počeo čitav niz ponuda za poslovne angažmne, a nakon što je uspela da ostvari karijeru, Sofi Tarner je srećna i na privatnom planu.

Trudnoću je čuvala samo za sebe, daleko od očiju javnosti. Nije se nigde pojavljivala tokom svih meseci trudnoće, a sada je zvanično potvrdila da su njen partner Džo Džonas i ona postali roditelji devojčice.

Iako nisu želeli da otkriju ime, a rođenje su potvrdili u službenoj izjavi za medije, u javnost su dospela saznanja da se devojčica zove Vila.

Inače, Vila je lik iz „Igre prestola“, služavka iz Zimovrela, odakle je Sansa, lik koji je u seriji tumačila Sofi Tarner.

Ovo ime je nemačkog porekla a označava „zaštitu“ ili „kacigu volje“.

Sofi Tarner i Džo Džonas u braku su nešto više od godinu dana, a ovako su svojevremeno govorili o svom odnosu:

„Dobro se provodimo. Venčali smo se prošle godine, tako da smo novi u ovome, još uvek uživamo u tom vremenu. Takođe, bili smo razdvojeni zbog turneja na kojima smo oboje bili, pa je lepo biti kod kuće. Cenimo i znamo da je vreme za sebe važno. Dakle, ja obavljam svoje stvari, ona radi svoje, iako smo svi pod jednim krovom. Mislim da nam je to od pomoći“, pričao je Džo.