Jedno od najvećih imena kada su u pitanju modni blogeri, svakako je lepa Italijanka, Kjara Feranji (33). 

Sada je svoje pratioce obradovala još jednom sjajnom vešću. Naime, u njihov dom su "sletele rode", odnosno, pre samo nekoliko sati influenserka je na svet donela drugo dete

Kjara je objavila fotografiju na svom profilu sa tek rođenom bebom i ujedno otkrila pratiocima pol i ime.  U opisu fotografije napisala je: "23. mart 2021. Naša Viktorija", a objava je za kratko vreme prikupila više od 4 miliona lajkova, kao i niz čestitki u komentarima.

Za one koji ne znaju "Viktorija" potiče od rimske boginje pobede. To je ženski oblik reči VICTORIUS, što znači pobednik.

Kjara je zatim na svom Instagram storiju objavila simpatičan video sa svojim suprugom. Naime, na snimku reper je plakao od sreće dok drži novorođenu bebu. Osim Viktorije imaju i sina Leona Lucija koji ima 2 godine.

fedez sa bebom
printscreen/instagram/chiaraferragni 

Od 2018. godine Kjara je u braku sa slavnim italijanskim reperom Fedezom, a njihovu vezu od samih početaka prate milioni na društvenim mrežama. 

Pred 13 hiljada ljudi na svom koncertu u Veroni, Fedez ju je izvukao na binu, otpevao pesmu napisanu samo za nju, a onda je izvadio i prelepi dijamantski prsten i zaprosio je. Venčanje Kjare i Fedeza je bilo veoma glamurozno, a par je kao mesto venčanja odabrao Siciliju.

Ko je Kjara Feranji?

Lepa plavuša poreklom iz Italije davne 2009. godine pokrenula je blog koji lagano prerastao u pravu modnu imperiju i tako je postala poznata širom sveta. Njeno mišljenje se i te kako ceni u modnom svetu, a do 2011. godine postala je jedno od omiljenih lica među svetskim blogerima. 

Već tada je njen blog imao preko šest miliona poseta mesečno i iste godine je dobila brojne nagrade kao jedna od uticajnijih figura u modnom svetu.

Iako je "The Blonde Salad" zamišljen isprva kao zbirka putopisa koje je pisala dok je boravila u Americi usavršavajući engleski jezik, vremenom se pretvorio u blog posvećen isključivo modi.

2013. godine preselila se iz Milana u Los Anđeles, gde je otvorila svoju kompaniju u kojoj je zaposlila 10 ljudi, a pored blogovanja bavi se i dizajnom. Cipele sa njenim potpisom uspešno se prodaju širom Evrope, a Kjara insistira da svi materijali od kojih se proizvode budu iz Italije.

Pored toga, njena pojavljivanja na modnim događajima se "debelo" plaćaju, reklamiranje brendova na Instagramu ima posebno visoku tarifu, a cifru od 8 miliona dolara godišnje zarađivala je pre 30. godine.

Moja tajna je u tome što sam uvek bila svoja. Nikad se nisam previše trudila – izjavila je jednom Kjara.