Nakon poseta Malindiju u Keniji ’90-ih,Naomi Kembel, koja je tad dominirala modnim pistama noseći revije brendova kao što su Chanel, Vivienne Westwood i Versace, ostala je oduševljena ovim mestom, te je u uspavanom primorskom gradu kupila idiličnu vilu koja joj služi za beg i odmor već više od 20 godina. 

Slavna manekenka je za magazin "Architectural Digest" otvorila vrata svoje luksuzne vile u Keniji.

To je vrlo smirujuće mesto“, rekla je bivša manekenka za „Digest“ u intervjuu za majski broj magazina. „Ne želite da budete na telefonu i ne želite da pronađete televiziju. Samo želite da čitate i budete sami. Lepo je imati samo tišinu i cvrčke", dodala je Kembel.

Naomi kaže kako je u kući želela da zadrži što više autentičnog nameštaja. „Zapravo, nekad smo imali radionicu sa zadnje strane kuće“, otkrila je.

Snimak njene vile „Digest“ je objavio i na Instagramu, a 50-godišnjakinja koja većinu vremena provodi na relaciji Njujork – London otkrila je i kad najviše voli da ide u Afriku.

Divno je otići u julu“, rekla je jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena.

Sve životinje prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Neverovatno je. To je kao da ‘National Geographic’ oživljava ispred vas“, zaključila je "crna pantera".