Krajem 80-ih godina, nije bilo lepše manekenke od nje, mnogi bi se složili. Prošlo je 30 godina otkako je glumica i manekenka Stefani Sejmur (52) osvojila publiku zahvaljujući spotu za hit-singl "November Rain" grupe Guns N' Roses. 

A većina se i danas seća spota i venčanice koju je nosila. Upravo ekranizacija ove pesme joj je donela veliku popularnost, ljubav njenog života, ali i jedan buran period života.

Na snimanju ona se zaljubila u pevača ovog benda Aksela Rouza, sa kojim je tada otpočela vezu. Njihova ljubav trajala je nešto više od dve godine, a bila je jako turbulenta. Do tog trenutka, Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela Čarlija Šina i Vorena Bitija. Šuškalo se i da je spremna na sve kako bi stigla do cilja i postane popularna.

stefani sejmur
Shutterstock 

Veza sa frontmenom grupe Guns N' Roses je na početku delovala veoma idilično, ali vremenom je postajala sve gora. O njihovom divljem životu, punom droge, alkohola, seksualnih eskapada i fizičkih obračuna, napisano je hiljade članaka.

Njihov odnos varirao je između ljubavi i mržnje, kao i kod mnogih drugih fantastičnih rok parova koji su, bez obzira na manijakalno ponašanje, izazivali divljenje medija.

Šuškalo se i da su vereni, ali njihova ljubav je okončana 1993. godine, tužbom. Naime, pevač je manekenku tužio da ga je napala i ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom turbulentne parnice ispričala je pred sudom da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

Kada je imala 16 godina, bila je u vezi sa tada 42-godišnjim Džonom Kazablankasom, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Kazablankas je u to vreme bio u braku sa manekenkom Dženet Kristiansen, ali to ga nije sprečilo da u isto vreme živi i sa mladom manekenkom. Pre nego što se rastao od supruge, Stefani ga je ostavila.

stefani sejmur
ASLAN / Papixs / Profimedia 

Kasnije je bila u braku sa gitaristom Tomijem Andresom. Iako jihova ljubav nije potrajala, oni su dobili sina, Dilana Tomasa Andresa.

To nije bio kraj njenom burnom ljubavnom životu. Zaljubila se u Pitera Branta, koji je u to vreme bio u braku. Par se venčao kada je on ostavio suprugu, a 2009. Stefani je zatražila poništenje braka, nakon 14 godina zajedničkog života. Pomirili su se godinu kasnije, a i dalje su zajedno.

Tragedija koja joj je zauvek promenila život

Njihov sin Heri Brent preminuo je u 24. godini od posledica predoziranja. Brant je, inače, bio maneken, sarađivao je s modnom kućom "Balmain" i snimao za "Vogue". S bratom je lansirao i uniseks liniju šminke, a u tinejdžerskom dobu pisao je za časopis koji se nalazi u vlasništvu njegovog oca.

Manekenka je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti.