Srpsku glumicu rođenu u Nemačkoj, Teodoru Đurić, paparaci su uslikali u Santa Moniki dok se fotografisala u zanosnom izdanju.

Naime, lepa glumica je uslikana na fotošutingu sa fotografom Maksom Abadianom u crnoj, uskoj kožnoj haljini i sa crnim šeširom, a izgledala je veoma dominantno u atraktivnoj odevnoj kombinaciji.

Teodora je jedna od Srpkinja koja je osvojila Holivud, a o kojoj se malo piše.

Ko je Teodora?

Đurićeva je studirala modni dizajn i menadžment u Hamburgu. Prilikom studija zakoračila je u svet glume, dobivši glavnu ulogu u filmu "Frankfurt Coincidences", koji je predstavljen na filmskom festivalu u Minhenu i koji je dobio brojne nagrade.

Pored toga, Teodora se bavila i baletom, a svirala je i klavir. Uz to, govori i šest jezika, što joj je otvorilo mnoga vrata u karijeri.

Teodora Đurić
FIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon diplomiranja, radila je kao dizajnerka u Parizu, u studiju Đambatiste Valija, međutim nakon toga shvatila je da je više zainteresovana za glumu i manekenstvo.

Lepa Teodora sarađivala je sa najvećim svetskim brendovima poput Diora, Pacco Rabanne, a krasila je i naslovnice svetskih magazina. Pojavila u nekoliko filmova poput "PayDirt", "Männerhort", "Ebenda", "One Hit Wonder". Glumila je i u seriji "Polizeiruf 110", ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima.

Teodora Đurić
FIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Teodora danas živi u Los Anđelesu, a jedna od najbližih prijateljica joj je Zita Vas.

Ona je na Instagramu svojevremeno podelila da je Teodoru upoznala na Tajlandu, nakon čega su se sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

- Zovem je moje tajno oružje jer govori sedam jezika i trenira Krav Maga, napisala je Zita svojevremeno, dodajući da joj je Teodora uzor. Više fotografija zanosne Srpkinje pogledajte u galeriji:

Simone Comi / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Teodora Đurić