Američki san, nešto je čemu teže mnogi. Ipak, ako ste mislili da je za tako nešto samo potrebno "otići preko bare", te da će se poslovi ređati sami - varate se. 

Mnogi su, na putu do globalnog uspeha odustajali i pre nego što su počeli, ali to nije slučaj sa lepom Teodorom Đurić, koja je u tišini osvojila Holivud i nastavlja i dalje da krči svoj put ka vrhu

Uostalom, gde ćete bolje - lepa, talentovana, uspešna, a naša!

Poslednjih dana, Teodora je fotografisana u Los Anđelesu dok je vežbala, ali i dok se vozila u oldtajmeru jedne od najbližih prijateljica, takođe glumice, Zite Vas. 

teodroa djuric
FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Teodora Đurić je glumica srpsko-nemačkog porekla. Roditelji su joj Srbi koji su se preselili u Dizeldorf, gde je Teodora i rođena.

Njen izbor bili su modni dizajn i menadžment, a tokom studija u Hamburgu ušla je u svet glume. Debitovala je u filmu "Frankfurt Coincidences", dobivši glavnu ulogu, a ostvarenje je predstavljeno na filmskom festivalu u Minhenu. Film je pobrao brojne nagrade. 

Pored toga, Teodora se bavila i baletom, a svirala je i klavir. Uz to, govori i engleski, francuski, nemački, italijanski i ruski jezik, što joj je, bez sumnje, otvorilo mnoga vrata u karijeri.

teodora djuric
Simone Comi / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon diplomiranja, radila je kao dizajnerka u Parizu, u studiju Đambatista Valija, međutim nakon toga shvatila je da je više zainteresovana za glumu i manekenstvo.

Usledile su uloge u brojnim ostvarenjima, kao što su PayDirt, Männerhort, Ebenda, One Hit Wonder. Glumila je i u seriji "Polizeiruf 110", ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima.

Međutim, to nije sve. Lepa Teodora sarađivala je sa najvećim svetskim brendovima poput Diora, Pacco Rabanne, a krasila je i naslovnice svetskih magazina. Jedan pogled na njen Instagram profil i bukvačno ćete se zapitati, zašto se o ovoj devojci ne piše više?! 

Kako stvari stoje, samo nebo je granica za mladu Teodoru. Uostalom, ona je zaista dokaz da se vrednim radom, talentom i trudom sve može.

Danas, lepa glumica i model živi u Los Anđelesu a jedna od najbližih prijateljica joj je Zita Vas (31).

Zita je na Instagramu svojevremeno podelila da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

- Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira Krav Magu - napisala je Zita svojevremeno, dodajući da joj je Teodora uzor.

Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, gde se Zita i rodila. Zita je ušla u svet glume sa 17 godina, a pojavljivala se u serijama poput Californication i Big Time Rush, a glumila je i u filmu "Children of the Corn".