Nisu samo glumci oni koji su posegli za uspehom i svojom šansom u Holivudu. Sećate li se grupe „Models“? Da, mršave devojke koje su svojom pojavom zaludele publiku u Srbiji.

Jedna o njihovih članica, Ivana Berendika, 2005. godine udala se za osnivača „Gugla“ Tomasa Jermoluka. Tomas je od Ivane stariji 20 godina, a 2016. godine rodila je blizance.

"Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim", otkrila je Ivana jednom prilikom.

Ona danas živi u Majamiju a bavi se dizajniranjem nakita.

Koliko joj ovaj posao ide od ruke govori činjenica da njen nakit nose najpoznatije svetske zvezde poput Niki Minaž, Rijane, Kajli Džener, Mirande Ker, Megan Markl, Ališe Kiz i mnogih drugih.