Da su Srpkinje žene od stila, zna se odavno, te ne iznenađuje što sve više svetskih zvezda prepoznaje kvalitete naših dizajnera. 

Ovog puta, glava porodice Kardašijan - Kris Džener, javno je pohvalila kreacije Nine Panić, dizajnerke iz Beograda koju na Instagramu možete naći pod imenom @stylebynini.

"U čast 20. sezone “Keeping Up With Kardashian”, koja se završava, Nina Panić je sastavila neke od mojih omiljenih izgleda", napisala je Kris na Instagramu i objavila kako nosi jednu od kreacija naše dizajnerke. 

Ninu na Instagram profilu prate mnoge poznate svetske i domaće zvezde, kao i javne ličnosti popust Kris Džener, Talije, Eve Longorije, i mnogih drugih, a njen stil odiše elegancijom i prefinjenošću, te nije čudno što na hiljade žena, baš tu pronalazi modnu inspiraciju.

Sve je počelo objavom  na kojoj je Nina poručila pratiocima da na njenim storijima pogledaju neka od najboljih izdanja najpoznatije mame u šoubiznisu. Nakon toga, Kris je podelila njene objave, a ostalo je postalo istorija. Pogledajte objave u galeriji:

Instagram/stylebynini Kris Džener pohvalila Ninu Panić

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.