Kim Kardašijan Vest zvanično je postala milijarderka. Ikona lepote i modnog stila prodala je 20% deonica njenog KKW biznisa kompaniji Coty za fenomenalnih 200 miliona dolara. Novi strateški partner je bez sumnje vrlo uzbuđen zbog Kardašijan Vest familije, ali takođe i zbog fanova ovog brenda. Poručuju nam da će brend pored toga što poseduje šminku, uskoro u ponudi imati i proizvode za negu kože, kose kao i proizvode za nokte.

"Partnerstvo sa ovako jakom organizacijom kao što je Coty će biti ključno za napredak mojih brendova, posebno na globalnom polju. Sada ću biti u prilici da se mnogo brže proširim i ljudi sa bilo kog kraja planete će moći da iskuse nova lansiranja iz prve ruke - odmah" kaže Kardašijan Vest u svojoj izjavi.

"Takođe, ovo partnerstvo će mi omogućiti da se fokusiram na kreativni aspekat oko koga sam tako strastvena, dok ću imati sve benefite resursa koje Coty sa sobom donosi, i lansirati svoje proizvode širom sveta".

Još u januaru, Coty je sklopio dil sa Kiminom polu sestrom Kajli Džener gde su postali vlasnici čak 51% deonica njene kompanije što je Kajli donelo zaradu od 600 miliona. Međutim, ova nova investicija koju je Kim dogovorila, stavila je na mesto broj jedan među svojim sestrama kao najbogatiju u familiji.

Sklapanje saradnje bi trebalo da se finalizuje krajem ove godine. I dalje nema reči o KKW proizvodima za kosu i nokte, ali linija za negu kože se očekuje uskoro. I mi se radujemo zbog ove nove saradnje i jedva čekamo da njeni proizvodi postanu lako dostupni i u Srbiji.