OVA BUNTOVNICA VAŽI ZA NAJLEPŠU ČLANICU KRALJEVSKE PORODICE: Bavi se manekenstvom, a o njenim skandalima bruji javnost

Nema revije koju nije radila u Velikoj Britaniji, a pored manekenstva, bavi se i humanitarnim radom. Ipak, prati je epitet buntovnice i "gole ledi".

Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ova lepotica počela je da krasi naslovnice časopisa još pre godina, a tekstovi o njoj započinjali su uvek sa: "Najlepša članica kraljevske porodice...", sa razlogom.

Ledi Amelija Vindsor trenutno je 41. u redu za nasleđivanje trona, ali, zato i te kako osvaja modni svet. Muza je čuvenog dvojca Dolce & Gabbane, kao i Kiti Spenser, druga članica kraljevske porodice, ali sa Dajanine strane.

Tamnošnja štampa često ju je nazivala i buntovnicom, iako to na prvi pogled nikada ne biste rekli. 

Ipak, mlada Amelija ne samo da je svoje telo ukrasila tetovažama, što je za članove kraljevske porodice veliko no-no, već se nebrojeno puta u javnosti ponašala više nego slobodno, kao što je pojavljivanje u providnim toaletama koje pokazuju više kože nego što bi trebalo, barem po kraljevskim standardima. Paparaci su je nebrojneo puta uhvatili sa flašom u ruci, ali ikako se sunča u toplesu, zbog čega ju je u medijima pratio i epitet "gole ledi" i "kraljice skandala".

Amelija i prinčevi Hari i Vilijam rođaci su u trećem kolenu. Ona je ćerka Džordža Vindsora, grofa od St. Andruvsa i profesorke istorije Silvane Tomaseli, te unuka vojvode od Kenta.

U doba kada su njeni roditelji odlučili da se venčaku, Džordž je morao da se odrekne svoje pozicije u redu za nasledstvo jer je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Međutim, 2013. godine, taj akt je promenjen, a Džordžu je vraćeno staro zvanje.

Amelija je najpre pohađala katolički internat za devojčice, a potom Univerzitet u Edinburgu gde je studirala istoriju umetnosti, latinski i francuski jezik. 

U slobodno vreme, aktivno se bavi humanitarnim radom, a pomaže i deci veterana koji su živote izgubili u konfliktnim zonama. 

U svet mode ušla je slučajno, zahvaljujući Instagramu, na kom je delila svoju ljubav prema modi. Najpre je to bio hobi, a potom se pretvorilo i u posao.

Gotovo da nema revije u Velikoj Britaniji na kojoj plavokosa lepotica nije radila, već je dva puta bila zaštitno lice i nosilac revije Dolčea i Gabane, uz Kiti Spenser, a usko je sarađivala sa Bvlgarijem, Diorom  i drugim velikim modnim kućama. 

Dok ostali članovi kraljevske porodice izbegavaju korištenje društvenih mreža, manekenka je na svojim profilima veoma aktivna. Samo na Instagram profilu prati je preko 88 hiljada ljudi, a Amelija svakodnevno kači fotografije iz svakodnevnog života.

Još neke fotografije lepe manekenke pogledajte u galeriji ispod: 

Printscreen/Instagram Nicki Minaj Amelija Vindsor

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši