Bivša supruga Toma Kruza počela je da se viđa s devet godina mlađim vlasnikom restorana Emiliom Vitolom sredinom 2020. godine, a nije dugo trebalo da par počne gotovo svakodnevno da razmnjuje nežnosti pred svima. Kejti Holms živi u Njujorku, a on vodi porodični restoran na Menhetnu.

Par se na početku veze nije razdvajao, a ruke gotovo da nisu skidali jedno s drugog Oboje su jako zaposleni, ali spominje se još jedan razlog.

Naime, Kejti je samohrana majka 15-ogodišnje ćerke Suri koja je uvek na prvom mestu, a stvari s Emiliom su išle jednostavno prebrzo.

Glumica se baš nikada nije ponašala poput zaljubljene devojčice i nije imala tako javnu vezu, što je začudilo i njenu porodicu i prijatelje kojima navodno nije bilo jasno zašto to radi.

Kejti je sada viđena prvi put nakon što su se pojavile glasine o "hlađenju", a bila je sama u šoping u kombinaciji bermuda, košulje i mokasina s beretkom.

kejti holms
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kombinacija je bila potpuni promašaj, a ni glumica nije izgledala presrećno, pa se čini da su glasine istinite.

Veza glumice i devet godina mlađeg kuvara započela je još dok je on bio u vezi s bivšom devojkom, modnom dizajnerkom Rejčel Emons s kojom je bio veren i s kojom je živeo.

Navodno ju je ostavio preko poruke i tako joj potpuno slomio srce, a njeni bliski prijatelji opisali su ga kao varalicu, i da to nije bio prvi put da je varao lepu dizajnerku.

Podsetimo, Kejtinom braku sa Tomom presudila je njegova kontroverzna sajentološka vera zbog koje se ona iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu ćerku Suri.

suri kruz i kejti holms
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa kćerku 10 dana u mesecu, Kruz navodno nije video Suri otkako se razveo od njene majke, takođe zbog svoje vere koja mu brani druženje s njom jer nije sajentološkinja.