Inače uvek vrlo tajanstvena glumica Blejk Lajvli se polednjih dana sve češće može da se vidi u javnosti. Ovog puta, 33-ogodišnja glumica viđena je u društvu majke i sa dve od tri ćerkice, šestogodišnje Džejms i dve godine mlađe Ines u Njujorku.

Glumicu su paparaci uhvatili kada je s porodicom ulazila u taksi, a i u ležernom izdanju duge, proleće haljine, kardigana i papuča koje inače nisu njen stil, Blejk je izgleda stilizovano.

To ne čudi, jer je zvezda serije "Gossip Girl" već godinama prava modna ikona Holivuda, a ovoga puta je njen jednako zgodan suprug Rajan Rejnolds bio kod kuće s jednogodišnjom ćerkicom Džejms.

blejk lajvli rajan rejnolds
Shutterstock 

Par je inače od početka vrlo tajnovit po pitanju svoje veze, ali ono što ne skrivaju jeste da su jedno u drugom pronašli srodne duše. Podsetimo, Blejk se s holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom upoznala 2010. na setu filma "Green Lantern".

Ipak, među njima je zaiskrilo tek kasnije. Naime, tada je Rajan još uvek bio u braku sa Skarlet Johanson, dok je Blejk bila u vezi s Penom Badglejem, kolegom iz serije "Tračara".

Krajem iste godine Rajan je podneo zahtev za razvod braka, dok je Blejk prekinula vezu. Glumica je leto 2011. provela u zagrljaju holivudskog zavodnika Leonarda DiKaprija, ali očito im nije bilo suđeno.

Deo 2011. Rajan i Blejk su promovisali film, a na premijeri su delovali poprilično bliski.

blejk lajvli i rajan rejnolds
Instagram 

A osim što su njih dvoje jedan od omiljenih holivudskih parova, Blejk je i jedna od najbolje obučenih dama u Holovudu. Njena glamurozna izdanja teško se zaboravljaju, a nadamo se da ćemo je uskoro viđati ponovo u njima.

blejk lajvli
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Zanimljiva stvar vezana za glumicu je ta da joj je zapravo jedna promena u njenom izgledu pomogla u karijeri. Blejk je operisala nos, a upravo nakom te male korekcije je njena karijera glumice krenula uzlaznom putanjom.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Blejk Lajvli