Istina je. Fanovi su bili u pravu. Jedna od numera sa novog albuma Tejlor Svift "Folklore", pod nazivom "Beti", zapravo je dobila ime treće ćerke njenih prijatelja Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa. Pevačica je ovo otkrila u najnovijem intervjuu koji je dala za jedan američki radio.

"Jeste, sve likove u toj pesmi nazvala sam po deci mojih prijatelja i nadam se da vam se to dopada," rekla je.

Ova autorka je inače poznata po tome što su njene pesme zapravo emotivno intenzivne priče likova koje ona, kako je sama rekla, izmisli, a onda posmatra svet iz njihove perspektive. Ipak, kad daje imena, dopušta sebi da bude malo neformalnija.

Par Lajvli-Rejnolds dobio je treću ćerku u oktobru prošle godine, ali do danas nije objavio njeno ime.

Ono što je posebno interesantno jeste da su ljubitelji stvaralaštva Tejlor Svift, zapravo, odmah pročitali o čemu se tu radi, i to upravo po imenima prve dve ćerke Blejk i Rajana, Džejms i Inez. Zaista treba biti dobar poznavalac holivudskih rodoslova pa to primetiti.

Ipak, ono što se s najvećim nestrpljenjem iščekuje jesu neslane šale na račun dece na društvenim mrežama, po čemu je ovaj par postao poznat već po rođenju prve ćerke, kad je Rajan napisao na tviteru kako joj je iznad kolevke zakačio vrtešku od majčinih kontraceptivnih prstenova "...da svaki put kad otvori oči shvati koliko je zapravo srećna." Sezonu sa Beti je otvorila Blejk:"Naša najstarija ćerka (Džejms) je veoma zainteresovana za bebu, ali srednja (Ines) baš i nije. Ipak, razmišljamo da je zadržimo."