Iako su se venčali pre devet godina, popularni par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli nisu želeli da otkrivaju lokaciju svog venčanja. O tome se prvi put govorilo 2018. godine, kada je glumac podržao film „Black Panter“, što je izazvalo reakcije mnogih.

Tvter je goreo, jer su mnogi Afroamerikanci izazvali negodovanje zbog njegove podrške njihovoj kulturi, smatrajući da je to velika ironija jer se glumac oženio na mestu na kojem su ubijeni mnogi robovi.

Bilo je mnogo tvitova, ali svi su se slagali u jednom:

„Plantaža je malo čudan izbor za slavlje ljubavi i braka. Siguran sam da Aušvic izgleda divno u sezoni venčanja, ali ne bih se ženio tamo“, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Ovoga puta, Rajan Rejnolds je za strane medije otkrio da mu je „duboko i bezrezervno žao“, kao i njegovoj supruzi, jer nisu znali da je plantaža na kojoj su venčali, zapravo mesto užasnih događaja.

Podsetimo, Rajan i Blejk upoznali su se 2010. godine na snimanju filma „Green Lantern“, a u to vreme, glumac je bio u braku sa Skarlet Johanson. Rajan i Blejk postali su prijatelji, glumac se razveo, Blejk je raskinula sa svojim tadašnjim dečkom a njihov dejt nije bio planiran za njih dvoje.

Organizovali su sastanak u četvoro, ne pomišljajući da će se baš njih dvoje spojiti.

„Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno da smo se našli na sastanku - ona sa drugim muškarcem, ja sa drugom ženom. Između nas su letele varnice uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak“, otkrio je jednom prilikom glumac.