Blejk Lajvli je 33-ogodišnja američka glumica, poznata i kao supruga Rajana Rejnoldsa s kojim ima tri ćerke.

Plavokosu lepoticu i modnu ikonu proslavila je uloga u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl", ali kasnije je ostvarila još neke upečatljive uloge, ipak ništa nije nadmašilo onu iz spomenute serije.

Blejk je otvoreno priznala i operaciju nosa koja je njen izgled u potpunosti promenila na bolje i dala vetar u leđa njenoj karijeri, a s holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom upoznala se 2010. na setu filma "Green Lantern". Ipak, među njima je zaiskrilo tek kasnije.

blejk lajvli i rajan rejnolds
Shutterstock 

Naime, tada je Rajan još uvek bio u braku sa Skarlet Johanson, dok je Blejk bila u vezi s Penom Badglejem, kolegom iz serije "Tračara".

Krajem iste godine Rajan je podneo zahtev za razvod braka, dok je Blejk prekinula vezu. Glumica je leto 2011. provela u zagrljaju holivudskog zavodnika Leonarda DiKaprija, ali očito im nije bilo suđeno.

Deo 2011. Rajan i Blejk su promovisali film, a na premijeri su delovali poprilično bliski. U intervjuu koji je dao godinama kasnije, glumac je opisao jedan dvostruki sastanak na kom su bili.

"Tada smo bili prijatelji. Sećam se da smo godinu nakon 'Green Lanterna' oboje bili sami. Otišli smo na dvostruki dejt. Ona je tamo bila s drugim tipom, a ja s drugom devojkom. To je bio najneprijatniji sastanak (iz naše perspektive) verovatno zato što su među nama buknule varnice", otkrio je Rajan jednom prilikom.

A osim što su njih dvoje jedan od omiljenih holivudskih parova, Blejk je i jedna od najbolje obučenih dama u Holovudu. Njena glamurozna izdanja teško se zaboravljaju, a nadamo se da ćemo je uskoro viđati ponovno u njima, kada se situacija poboljša.