Ljubav se iskazuje na različite načine, a nekad su sitnice i naizgled obična dela, upravo to što govori o tome koliko su emocije duboke.

Jedan od najskladnijih parova u Holivudu su, bez premca, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, a poslednji video na njenom Instagramu je još jednom pokazao da se glumac odlično snalazi u nekim poslovima kojima većina muškaraca nije vična.  

S obzirom da su u Americi još uvek na snazi stroge epidemiološke mere, mnoge slavne zvezde postale su vešte u kućnom bojenju kose, a među njima i glumica Blejk Lajvli.

I ne samo ona već i njen suprug Rajan Rejnolds.

Blejk je podelila video na svom Instagram nalogu, i pokazala kako joj je Rajan pomogao da ofarba kosu.  Da su odradili dobar posao, vidi se na fotografiji koju je objavila uz video. Komentari i komplimenti za Rajanovu spretnost samo su se nizali. 

"To je ljubav. Muškarac sa skrivenim talentima. Ima li nešto što taj čovek ne zna da uradi?!", "Imaš muža za desetku"... samo su neki od komentara ispod posta.

Da budemo iskreni, svi mi pomalo zavidimo Blek Lajvli što je u braku sa jednim od najseksipilnijih holivudskih glumaca, a sada smo definitivno još više ljubomorni.