Ako nečiji album čekamo kao "ozeblo sunce", onda je to Rijana, muzička diva čije hitove obožavamo. Rijana je svoje muzičko stvaralaštvo stavila na pauzu dok se bavi svojim beauty brendovima Fenty Beauty, Fenty Skin i Fenty Hair, kao i brendom donjeg rublja Savage x Fenty.

Svim brendovima ide sjajno, a zajedno su ovu slavnu pevačicu doveli i do prve milijarde dolara. Ono po čemu se Riri takođe ističe je njen modni ukus koji je prema mišljenju nekih genijalan, a prema drugima poprilično diskutabilan.

rijana
iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne možemo da poreknemo da nas Riri oduševi sve kada istakne svoju sjajnu figuru, ali predimenzionirani i nesvakidašnji outfiti su ti oko kojih se lome koplja. Iako je njen najnoviji look istakakao njene duge noge, šarenilo boja i skrivanje ispod marame, maske i sunčanih naočara doveli su ga na jedan sasvim nov nivo.

Iako možda nije reč o njenom najblistavijem modnom trenutku, moramo priznati da Rijana i u ovom izgleda puno bolje nego u prevelikim komadima u kojima potpuno izgubi identitet.

Kada je reč o njenom poslednjem izdanju mnogi su se složili da ovi komadi ne idu jedni s drugim, ali da na Rijani to izgleda odlično. Više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji ispod:

GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Modni stil Rijane