Keli Ozbron jedna je od slavnih dama koje su u 2020. godini odlučile da kažu 'ne' višku kilograma, drastično je promenila svoju figuru te tako danas izgleda znatno drugačije.

Keli je uspela da smrša drastičnih 38 kilograma, a kako joj očigledno većina stare odeće ne pristaje, pevačicu paparaci često ulove u šopingu prilikom kupovine nove garderobe.

Upravo je takav bio i njen jučerašnji izlet u grad, a osim što je pokazala svoju sjajnu figuru dok se vraćala iz uspešnog šopinga, Keli je viđena kako prosjaku daje novac.

keli ozbron
carlosmaidanaphotography/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je pre važila za problematičnu i sebičnu devoku, Keli je čini se, s novom figurom dobila i novu osobinu jer sada živi mirnijim i očigledno, dobroćudnijim životom.

Podsetimo, Keli je nedavno je otkrila i da je postala veganka, kao i da osam sati dnevno jede, a onda se 16 sati odriče hrane. Uz izmenjenu ishranu, u svoju rutinu ubacila je obavezno vežbanje pa tako sada s ličnim trenerom vežba minimalno tri puta nedeljno.

Mnogi smatraju da je Keli preterala s mršavljenjem jer se bukvalno prepolovila, ali, ipak, na kraju dana je najbitnije kako se ona oseća u svojoj koži.

Ona je nedavno jednom prilikom i javno pričala o svojoj transforamciji. Ćerka rokera Ozija Ozborna i TV zvezde Šeron Ozborn je pre dve godine operisala je želudac, što je takođe jedan od razloga njene transformacije.

"Baš me briga šta će bilo ko reći, uspela sam i ponosna sam na to", izjavila je Keli, preneo je u oktobru "Dejli mejl". Napomenula je da se nakon operacije izgled njenog stomaka značajno promenio.

"Nikada neću lagati o tome, to je najbolja stvar koju sam uradila", rekla je Keli koja se borila i sa disfunkacijom vilično – temporomandibularnog zgloba koja između ostalog izaziva stres, reumatoidni artritisi ili osteoartritis i fizičke povrede.

Ovaj zdravstveni problem lečila je injekcijama i kozmetičkim preparatima. Napomenula je da je i on doprinosio tome da izgleda deblje.

Keli je znatno promenila svoj život i izgled, a kako je izgledala nekad, a kako danas pogledajte u galeriji:

Shutterstock, GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Keli Ozbron nekad i sad