Megan Markl, supruga princa Harija, koji se nedavno vratio iz Velike Britanije gde je otputovao zbog sahrane svog dede princa Filipa, prvi put je viđena ujavnosti posle nekoliko nedelja.

Megan je uslikana u Kaliforniji, zapravo, prvi put nakon što se njen suprug vratio tamo. Bila je obučena vrlo ležerno: farmerice, crna majica, sivo-smeđa jakna i šiljaste papuče sa otvorenom petom.

Ona je bila u društvu svog sina Arčija, koji u maju puni dve godine, nosika ga je u naručju, dok je u krupnom planu bio je i njen trudnički stomak.

Kako je pisao PageSix, Hari je u Los Anđeles stigao letom "American Airlinesa" u utorak popodne, nakon čega je odvezen do njihove vile.

Iako se nagađalo da bi u Londonu mogao ostati još nekoliko dana kako bi proslavio 95. rođendan kraljice Elizabete II, Hari se vratio u Kaliforniju samo dan pre rođendana koji je bio u sredu.

Meghan Markle nije putovala s Harryjem u London zbog preporuke liječnika obzirom na trudnoću, ali su se ona i vovjoda od Sussexa od od pokojnog princa Philipa oprostili zajedničkom izjavom na društvenim mrežama.