Megan Merkl (39) u poslednje vreme pod budnim je okom svih svetskih medija, naričito nakon intervjua koji je dala Opri Vinfri zajedno sa svojim suprugom princom Harijem. Svaki njen korak, pokret, izgovorena reč se meri, posebna pažnja obraća se i na to šta je obukla, kakva joj je frizura, šta je nosila od nakita, jer čini se da svaki detalj šalje određenu poruku. 

Naime, Megan Markl se nedavno pojavila u emisiji "The Late Late Show With James Corden" preko Fejs Tajma i tom prilikom je nosila kristalnu ogrlicu s posebnim značenjem. Vojvotkinja od Saseksa je uparila svoju haljinu sa ogrlicom koja ima privezak od kristala lapis lazulija u obliku trapeza i čija je cena 1.295 dolara.

Ogrlica je iz "The Airelume" kolekcije talismana koje dizajnira njen prijatelj Tarin Tumi.

- Lapis lazuli pomaže u samoizražavanju i otkrivanju nečije unutrašnje istine - navodi se u opisu proizvoda.

- Ovaj kamen se smatra znakom iskrenosti i mudrosti i posebno je koristan svima onima kojima je potrebno jačanje samopouzdanja i čvršća veza sa svojim unutrašnjim glasom - piše u opisu.

Ogrlica megan markl
printscteen/shop.theclass.com 

Njen kratki nastup u ovoj emisiji desio se samo nekoliko dana pre velikog intervjua kod Opre Vinfri, tokom kojeg je Vojvotkinja od Saseksa rekla da se oseća oslobođeno i da bi konačno mogla da govori u svoje ime. Tada su se dotakli tema poput rasizma i mentalnih bolesti.

megan markl i princ hari
Youtube 

U toku tog intervjua Megan je takođe svojim stajlingom želela da pošalje poruku, ako je sudiri po komentarima gledalaca. Njenu crnu haljinu brenda Armani i beli cvet lotosa na desnom ramenu povezali sa simbolikom ponovnog rođenje i duhovnog prosvetljenja.

Mnogi smatraju kako je ovim neverbalnim činom Megan zapravo poručila kako je njen život, nakon stresnog života na kraljevskom dvoru, napokon procvetao preseljenjem u Ameriku.