Kim Kardašijan od kako je smršala ne propušta priliku da ističe obline u prvi plan. Zapravo čini se da se svim silama trudi da izgleda srećno, gotovo kao u inat Kanjeu koji od skoro ima novu ljubav.

Sada je svoje pratioce počastila fotografijama sa novog snimanja, a slobodno se može reći da je korset više otkrivao nego pokrivao.

Kim je blistala uz zanimljivu šminku i bujnu kosu, ali je pažnju svih ukralo nešto drugo. Naime, i pored više nego zanimljivog outfita, i neosporne lepote Kardašijanke, pažnju su ukrali njeni nokti koji su bili neobičnog oblika.

Neki su mišljenja da podsećaju na crve, drugima pak više izgledaju kao korenje, ali gotovo svi su složni u mišljenju da ovako nešto zaista nije svačiji "cup of tea".

- Srećna - napisala je u opisu fotografije koja je za kratko vreme prikupila 3.1 miliona lajkova.

"Izgledaš predivno", "Volim ovaj fotošuting", "Samo pozitivno", "Prelepa si", "Užasni nokti", "Sve je super sem tih "crva" na rukama", "Već viđeno, ovo nije umetnost", "Preterivanje"... glasili su komentari fanova.

Kim ima 228 miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, a svi budno prate dešavanja dok je u toku njen razvod od Kanje Vesta koji je nedavno uslikan sa novom devojkom. Iako je najpre zbunila pratioce kada je objavila emotivne fotografije na Kanjeov rođendan uz reči: "Uvek ću te voleti", a potom je u završnici rijaliti šou programa "Keeping up with Kardashian" rekla da se oseća kao gubitnik zbog svega, sada su izvori bliski Kardašijankama navodno rekli da je Kim srećna iako joj je teško zbog celokupne situacije.

Sa druge strane, Kanje i Irina uživaju u novoj romansi, a paparaci su ih nedavno uslikali tokom romantične šetnje Provansom, a potom na aerodromu kada su se od paparaca krili jaknama.

Još Kiminih fotografija sa snimanja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Kim Kardašijan, snimanje sa čudnim noktima