Starleta Kim Kardašijan (40) na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira s decom i Kanje Vestom (43) s kojim je trenutno u procesu razvoda.

Kim je ispod fotke u opisu čestitala rođendan reperu, a njena poruka zbunila je mnoge.

"Srećan rođendan. Voleću ću te ceo život", napisala je rijaliti zvezda.

Njenu objavu za pola sata lajkovalo je više od milion pratilaca, a hiljade njih u komentarima nisu krili kako ne shvataju šta je time htela da kaže.

"Šta sad ovo treba da znači?", "Prvo ga je ostavila sada radi ovako nešto", "Da li ovim želiš da nam poručiš da ipak nije gotovo", "Pomirite se bili ste savršeni zajedno", samo su neki od kometara ispod objave.

Podsetimo, Kim je početkom ove godine zatražila razvod od Vesta nakon sedam godina braka. Zajedno imaju četvero dece, ćerke Čikago (3) i Nort (7) kao i sinove Sejnta (5) i Psalma (1).

kim kardasijan i kanje vest
Shutterstock 

Mesecima prie nego se saznalo da je Kim predala papire za razvod, šuškalo se o narušenim odnosima para.

Nedavno je ižašla nova epizoda popularnog rijalitija "Keeping Up With Kardashians" u kome je Kim plakala pred kamerama. Razlog tome su bila njena osećanja koja je podelila sa svojim sestrama, a tiču se razvoda braka sa Kanjeom.

"Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga" počela je Kim kroz suze.

"On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga ko će da podržava svaki njegov potez, ko će biti s njim i slediti ga gde god krene. Osećam se kao luzerka na kraju 7-godišnjeg braka" rekla je, a sestre su je tešile, a malo posle toga su se i one rasplakale.