Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan otkako je podnela zahtev za razvod braka od repera Kanje Vesta intrigira javnost svojim ljubavnim životom. 

Lista udvarača sa kojima su je spajali je duga, a sada se ponovo priča da je otpočela novu romansu sa britanskim milionerom Džejmijem Rubenom.

Naime, ona je krajem maja bila jedna od zvanica na luksuznoj rođendanskoj proslavi popularnog biznismena. U holivudskom kuloarima spekuliše se da Kim na ovoj zabavi nije bila samo kao prijateljica, već da među njima postoje i ljubavne iskre.

Inače, Džejmija zovu "najtajanstvenijim neženjom o Londonu", a o njemu se ne zna mnogo. No, izvesno je da će naslediti bogatstvo od 26 milijardi dolara i može da se pohvali prilično uticajnim prijateljima poput princeze Beatris, Paris Hilton i Skutera Brauna.

kim kardasijan
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ruben je zgodan samac u svojim 30-im, a magazin "Tatler" ga je prošle godine opisao kao "savršen materijal za brak". Trenutno je generalni direktor porodične kompanije, a kratko je prokomentarisao zašto toliko nastoji da zaštiti svoju privatnost.

"To je pristup koji dobro funkcioniše za mene. U suprotnosti je sa svim mojim instiktima da razgovaram sa novinarom", rekao je Ruben.

dzejmi ruben
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, nedavno je ižašla nova epizoda popularnog rijalitija "Keeping Up With Kardashians" u kome je Kim plakala pred kamerama. Razlog tome su bila njena osećanja koja je podelila sa svojim sestrama, a tiču se razvoda braka sa Kanjeom.

- Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga- počela je Kim kroz suze.

- On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga ko će da podržava svaki njegov potez, ko će biti s njim i slediti ga gde god krene. Osećam se kao luzerka na kraju 7-godišnjeg braka - rekla je, a sestre su je tešile, a malo posle toga su se i one rasplakale.

kim kardasijan
Shutterstock 

Reklo bi se da je u međuvremenu Kim uspela da reši unutrašnju dramu i da nastavi sa svojim životom, jer je često počela da posećuje žurke, a da li je uplovila u novu vezu ostaje da se vidi.

Više Njenih fotografija pogledajte u galeriji: 

screenshot instagram, Shutterstock Kim Kardašijan