Najpoznatija mamadžerka na svetu Kris Džener (65) provodi svoj odmor u Kabo San Lukasu u Meksiku. Kao i uvek kada je čuvena Džener-Kardašijan porodica u javnosti paparaci ih prate us stopu, a sada su glavu porodice uslikali sa 25 godina mlađim dečkom Korijem Gemblom (40).

Naime, Kris bez obzira na svoje godine vodi vrlo aktivan život i nema namere da sedi u kući i obavlja klasične poslove kao većina žena njenih godina, već uživa sa svojim mlađanim dečkom na odmoru. 

Tom prlikom Kris je nosila belu lepršavu haljinu za plažu i pleteni šešir, a u jednom trenutku vetar joj je podigao haljinu i otkrio duge, zategnute noge.

kori gembel dečko kris džener
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane, njen dosta mlađi dečko je uslikan u žutom šorstu i sa kapicom na glavi, a može se primetiti da i nije u tako dobroj fizičkoj formi za svoje godine, pa fanovi kažu da se "zaokruglio" u poslednje vreme.

"Ona izgled bolje od svog dečka, iako je starija od njega", "Odlično ozgleda za svoje godine", "Najstroža menadžerka", samo su neki od komentara na forografije para.

Podsetimo, Kris je najpre je bila u braku sa čuvenim advokatom, a potom sa svetski poznatim atletičarem.

Sa Robertom Kardašijanom je bila u braku od 1979. godine do 1991, a iz tog braka imaju i četvoro dece - Kortni, Kim, Kloi, i Roberta. Međutim, probleme u braku podstaklo je i rođenje trećeg deteta, kćerke Kloe kojoj, navodno, nije otac Robert.

Kris je u braku postalo dosadno, te je Kardašijanu jasno i glasno rekla kako planira da "šara".

kris džener
Shutterstock 

Razveli su se 1991. godine, a Kris Kardašijan je postala Kris Džener nakon što se, nakon nekoliko meseci, udala za svog tadašnjeg ljubavnika, proslavljenog olimpijca, Brus Dženera.

Džener je nakon razvoda od Kris završio svoju tranziciju u ženu, i od 2015. godine do danas, zove se Kejtlin Džener.