Glumac Leonardo DiKaprio stekao je svetsku slavu ulogom u Titaniku i nedugo zatim postao je jedan od najpoželjnijih neženja na svetu.

Tokom karijere je promenio niz devojaka, a zadnje tri godine u vezi je s 23-godišnjom manekenkom Kamilom Morone.

Hoće li ona uspeti da zadržati glumca i odvevde ga pred oltar ili će Leonardo posegnuti za novom vezom, ostaje tek da se vidi. Strani mediji pišu kako se par u poslednje vreme prilično udaljio, u javnosti se ne pojavljuju zajedno i da je njihova veza gotovo pred raspadom.

Izvor blizak paru za strane medije je ispričao kako glumac puno vremena provodi na snimanju filma 'Killers of the Flower Moon' u Oklahomi ida je zapravo to uzelo danak u njihovoj vezi.

leonardo dikaprio i kamila morone raskid
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Kada je na radnom mestu, Leo se isključuje od ostatka sveta kako bi se koncentrisao na ono što radi. Očigledno, nedostatak komunikacije doveo je do toga da je Kamili prekipelo', ispričao je izvor.

Podsetimo, Leonardo i 23 godine mlađa devojka javno su vezu otkrili u aprilu 2018. godine, a u poslednje tri godine u više navrata se nagađalo o trudnoći, ali i venčanju.

leonardo dikaprio i kamila marone raskid
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od razloga zbog kojih je ovaj dvojac toliko zanimljiv javnosti zasigurno je i velika razlika u godinama zbog čega su često bili i na meti kritičara koji su tvrdili da manekenka po godinama može da bude glumčeva ćerka.

Ipak, na takve komentare se svojevremeno nisu obazirali, a njena glumačka i manekenka karijera procvetale su brzinom svetlosti od kako je otkriveno da voli jednog od najomiljenijh holivudskih glumaca.

kamila morone
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Postojale su brojne veze s velikom razlikom u godinama između partnera, kako u Holivudu, tako i u svetu. Smatram da svi imamo pravo izbora, a moj izbor je Leonardo. Razumem da su neki ljudi fascinirani našim odnosom, verovatno bih i ja bila znatiželjna da sam na njihovom mestu', rekla je jednom priliko lepa manekenka.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji: 

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.