Glumac Leonardo Dikaprio (46) voli svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti pa ga se retko može videti u društvu njegove 23 godine mlađe devojke Kamile Morone, ali i porodice.

Oskarovac je privukao pažnju paparaca na plaži u Malibuu u svom ležernom izdanju, a mnogima je bio jako zanimljiv i njegov otac, pisac Džordž Dikaprio (77). Dugokosi Džordž je bio u kožnoj jakni, pantalonama i patikama dok je šetao sa slavnim sinom Leonardom.

Pridružila im se i književnikova supruga i glumčeva maćeha Pegi En Ferar koja je bila sva u belom, a ispod šešira je kao i uvek nosila turban. S njima je bila i Leonardova devojka Kamila koja je povela i svog psa.

Inače, Pegi se udala za oca oskarovca još 1995., a vezu su započeli dok je slavni zavodnik imao tek jednu godinu. Ferar pripada religiji "Amritdhari Sikh", koja je nastala u Indiji i prema njoj ne sme da seče kosu i uvek mora biti čista, a neki nose i turban. Vegetarijanci su, zabranjeno im je da piju alkohol i da se kockaju.

leonardo dikaprio
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Leonardov otac Džordž je pisac, a cela porodica često podupire glumca na holivudskim događanjima. I Pegi je često viđana i na snimanjima slavnog glumca. 

Pegi je zapravo dobro uticala na njihov život i muža je nagovorila da stanuju preko puta njegove bivše supruge Irmelin Indenbirken (78) i sina.

leonardo dikaprio
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, ona je insistirala da Leonardo mora imati očinsku figuru i da Džordž ne može odgoj prepustiti samo njegovoj majci glumici Irmelin. Kako tvrde američki mediji, slavnog glumca je Pegin sin Adam inspirisao da okuša u toj karijeri. On se je probio u svetu glume 80-ih godina i oprobao se u mnogo filmova i televizijskih reklama.

Međutim, nije sve bilo bajno jer Adam je imao problema s drogom i bio optužen za pokušaj ubistva bivše devojke.