Američki glumac Bili Zejn jednu od najzapaženijih uloga svoje karijere odigrao je u kultnom "Titaniku" uz Leonarda DiKaprija i Kejt Vinslet, i to u ulozi glavnog zlikovca Kaledona Hoklija.

Uprkos liku negativca Bili je svojom naočitom pojavom i šarmom osvojio obožavateljke širom sveta. 

Koliko se promenio od tada, tačnije u poslednje 24 godine, najbolje pokazuju fotografije koje sam objavljuje na društvenim mrežama i izaziva nevericu.

Danas 55-godišnji Bili prikupio je nekoliko kilograma viška, a čini se da mu je glavni zaštitni znak postala proseda brada koje se već neko vreme ne odriče i u potpunosti obrijana glava.

Ipak, ono što ga odaje i vraća sve u neka prošla vremena je njegov neodoljivi osmeh kojim i danas topi ženska srca.

Bili je 1997. godine u "Titaniku" dobio ulogu pokvarenog tajkuna kome je glavni cilj bio da se oženi se lepom Rouz,a čije je srce u filmu osvojio siromašni Džek ili Leonardo DiKaprio.

Iako je nakon toga snimio niz filmova, ni s jednim nije ostvario takav uspeh kao s Titanikom.

bili zejn
Youtube 

"Svakom glumcu san je da bude deo tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vreme poznato je da u Holivudu retko ko reskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac.

Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži.

Ja sam od tada postao sinonim za lošeg dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i sopstvene filmove'', izjavio je jednom prilikom.

Na žalost obožavateljki, Bilijevo srce je zauzeto i danas pripada samo jednoj ženi, iako je iza njega niz propalih veza. Bio je u braku s Lisom Kolins od 1989. do 1995. godine, a bio je veren i s glumicom Leonorom Varelom.

Zaprosio je i koleginicu Keli Bruk, ali s njom se razišao 2008. godine.