Prošlo je više od 30 godina otkako je Čarli Šin osvojio publiku filmom "Prva liga". Upravo taj film bio je povod da se pre nekoliko dana ponovno sastane s kolegom Bobom Ukerom na jednom kalifornijskom događanju.

Dvojac je komentarisao bejzbol i svoju glumu, a fotografi su zabeležili svaki trenutak.

Mnogi su se složili kako Šin izgleda izmučeno i umorno, daleko od onoga po čemu ga pamte, ali slažu se da je slavni glumac ipak nešto bolje volje nego što je to bio poslednjih meseci.

Čarli Šin danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca. Uprkos tome što je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Šin je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 miliona dolara i skoro završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

čarli šin danas
Shutterstock 

Njegova najzapaženija uloga koju je u karijeri ostvario svakako je uloga Čarlija Harpera u seriji "Dva i po muškarca", u kojoj je zarađivao 1,8 miliona dolara po samo jednoj epizodi.

Uz to je dodatno zarađivao snimajući reklame, filmove, radio na nekoliko televizijskih projekata.

dva i po muškarca serija
Shutterstock 

Zahvaljujući tome na njegovu bankovnom računu našlo se 150 miliona dolara, a u vitrinama nekoliko prestižnih nagrada poput Zlatnih globusa i Emija.

Na samom vrhuncu karijere za Čarlija je sve krenulo nizbrdo. Počeo je da se neprimereno ponaša, a nije prošlo dugo pre nego što su počeli da ga povezuju s zavisnostima o drogama i alkoholu.

Na sve to uticalo je i njegovo priznanje da boluje od HIV-a. Počeo je da gubi poslove, a izbačen je i iz serije u kojoj je tumačio glavni lik.

čarli šin danas
Profimedia Pogrešio je u svemu, platio je sve i kaže da se nikad nije bolje osećao

Šin je triput stao pred oltar, a bio je s brojnim slavnim damama, među kojima je bila i jedna od najlepših glumica Denis Ričards.

Glumac je često poslednjih godina govorio kako je svestan svih svojih grešaka, a radi na odnosu sa svom svojom decom i da se nada kako će jednog dana da moći sve da mu oproste.