Naime, Netfliks je potvrdio da će Lindzi glumiti u novoj romantičnoj komediji, a iako nisu precizirali datum emitovanja, fanovi su veoma uzbuđeni i srećni što se posrnula glumica vraća na pravi put.

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan (34) poznata je po burnom i skandaloznom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio jer izgleda starije nego što to glumica zaista jeste.

Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Jedna od najskandaloznijih savremenih zvezda iza sebe ima niz skandala - vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

lindzi lohan nekad
Shutterstock 

Tu su i brojne optužbe za krađu - pre nekoliko godina tužila ju je prijateljica jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Potom je tu i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta.

Inače, Muhamed bin Salman ima četiri žene i jedna od njih mu je rodila četvoro dece.

lindzi lohan
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Ovih dana, Lindzi se aktivirala na Instagramu, a mnogi su primetili da glumica izgleda dobro. Da li su loši dani i poroci iza nje, pokazaće vreme. U galeriji pogledajte više njenih fotografija - kako je izgledala nekad, a kako danas:

Shutterstock Lindzi Lohan nekad i sad