U TikTok videu korisnica Starwise00, tvrdi kako je njena tetka, američka plesačica i glumica Džulijen Hju (32), spavala s Leonardom Dikapriom (46) i nije bila zadovoljna njegovim sposobnostima.

- Moja tetka je spavala s Leonardom DiKapriom. Navodno nije dobar u krevetu - rekla je Džulijanina nećaka u TikTok izazovu koji je isključivao za rodbinu poznatih osoba.

Džulijen Hju je najpoznatija po dugogodišnjem učestvovanju u američkoj verziji šoua "Ples sa zvezdama" i rimejku filma "Footloose" iz 2013. godine.

Džulijen Haudž
Shutterstock 

Dodala je kako je zahvaljujući poznate tetki upoznala glumicu Ninu Dobrev (32), Niki Rid (33) i glumca Iana Samerhaldera (42).

Korisnica Starwise00 je ubrzo uklonila video sa svog profila, a Džulijen i Leonardo su zasad bez komentara.

leonardo dikaprio tik tok
TiKTok 

Podsetimo, holivudski glumac je trenutno u vezi sa manekenkom Kamilom Morone, a upoznao ih je čuveni glumac Al Paćino. Oni su vezu započeli 2017. godine kada je Kamila imala samo 19. godina.

Zaljubljeni golupčići su od samog starta krili svoju romansu, a Kamilina glumačka i manekenska karijera procvetale su brzinom svetlosti od kako je otkriveno da voli jednog od najomiljenijh holivudskih glumaca.

leonardo di kaprio kamila marone
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako su ih paparaci pratili u stopu, par je čuvao svoju intimu, a ni razlika od 23 godine nije bila prepreka da se njihova veza razvija bez previše drame.

Sad se postavljaju pitanja da li će Dikaprio ostati sa njom i kad napuni 25. godina, jer čak i vrapci na grani znaju da tu otprilike pravi rez kada su devojke u pitanju.