33-ogodišnja pevačica Rijana zapalila je Instagram fotkama u bikiniju. "Tri minuta sam smišljala opis, ali nemam riječi", poručila je u opisu fotografja iz na kojima pozira iz bekstejdža. Na fotkama Riri nosi, naravno, donje rublje njenog brenda Fenty, jer je sama sebi dokazano najbolja reklama.

Pevačica je pokazala zategnutiju liniju pa se čini kako je vežbala i skinula nekoliko kilograma, a do izražaja su došle i brojne tetovaže kojima je ukrasila telo. 

A u pogledu na nju uživa samo jedan, njen dečko, reper A$AP Rocky. Pevačica i reper dugogodišnji su prijatelji, a ona je glumila u njegovom spotu za pesmu 'Fashion Killa' 2013. godine. Tada su prvi put viđeni kako se strastveno ljube na ulicama Njujorka. Ipak, činilo se kako je sve do 2020. godine njihova veza bilo povremena i bez obaveza, no očito se nešto promenilo.

rijana
Instagram 

Rijana ni reper dosad nisu komentarisali svoj odnos, a nedavno je sve izašlo na videlo i to iz njegovih usta.

"Ona mi vredi kao otprilike milion drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta, ona prava", poručio je reper u intervjuu za GQ koji ga je proglasio najlepšim muškarcem. Rijanu je tada nazvao "ljubavi svog života".

U decembru prošle godine par je bio kod njene porodice na Barbadosu, a reper je priznao i kako je njegova partnerka imala velik uticaj na njegov poslednji album.

rijana
Instagram 

Zanimljivo, pevačicu obožavatelji već godinama napadaju jer ne izbacuje nove pjesme, ali sve su glasnija šuškanja kako stiže novi album. Za to vreme, Riri se posvetila svom modnom i beauty trendu, ali i novom dečku koji je pravi srećnik! Više fotografija njene transformacije pogledajte u galeriji:

Instagram Rijana