Šta Rijana smisli, Rijana i uradi. 

I uostalom, ko bi to i mogao da odradi bolje od nje? Spaja nespojivo, kombinuje sve ono što nam nikada ne bi palo na pamet i izgleda sjajno, dopadalo se to nama ili ne. 

I ovog puta, rešila je da uradi po svom. 

Iako u garderoberu ima haljine koje koštaju na hiljade, ma milione dolara, r'n'b diva odlučila se za nesvakidašnje izdanje. Uostalom, s obzirom i da se sama dodela Oskara odigrala u potpuno drugačijem ambijentu, Rijana se očigledno nije uželela svečanih toaleta u koje su "uskočile" druge slavne ličnosti. Naprotiv. 

rijana afterparti
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svoj stil demonstrirala je na after partiju, gde su se pojavili i oni koji su prisustvovali, i oni koji nisu bili na dodeli Oskara. U "Sunset" hotelu gde se održavala jedna od zabava, a dok su ostale zvezde "sijale" u raskoši i najfinijim tkaninama, Rijana se pojavila u farmericama, majci sa natpisom i širokoj jaknici, sa maramom na glavi i žutim naočarama. 

Jedno je sigurno - nismo sigurni ko bi još mogao ovo ovako dobro da iznese osim nje. 

U poslednje vreme kao da je dodatno inspirisana da svoj stil "začini" nespojivim, a još njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod i glasajte da li vam se ovako nešto dopada za Oskarov afterpary?

Profimedia Modne kombinacije poznate pevačice

Da li vam se dopada njeno izdanje sa afterpartija?