Glasine da su njih dvoje u vezi krenule su još 2013. godine, kada je ASAP Roki nastupao sa Rijanom na njenoj svetskoj turneji „Diamonds", a par se 2013. godine pojavio i u ASAP Rokijevom spotu za pesmu Fashion Killa.

Od tada smo u medijima redovno mogli pronaći spekulacije o njihovoj aferi, međutim, američki reper je tek sada zvanično u intervjuu za američki magazin GQ priznao da je Rijana „ljubav njegovog života".

Nakon njegovih reči nije se ostavljalo mnogo prostora za sumnju da ovaj ljubavni par nije u ozbiljnoj vezi obzirom da ju je Asap sve vreme oslovljavao rečima "moja žena" i "ljubav mog života".

rijana i asap roki
screenshoot youtube 

Asap Roki je priznao i svoju prošlost bestidnog ženskaroša, ali nije krio ni koliko je zadivljen njom, a to je dokazao i rečima „Ona je sve puta milion - kada ste sigurni u nešto, jednostavno znate", rekao je, a sve je oduševila činjenica da on smatra da je ona prava žena za njega.

Od kada je veza ozvaničena u javnosti, trude se da pobegnu paparacima koji pokušavaju da ih uslikaju zajedno.

Reper je takođe rekao da je Rijana apsolutno imala uticaja na njegov novi album, na kojem gostuje čuveni britanski pank i rok muzičar Morisi.