Možda ne znate njeno ime, ali ste njene make up lookove imali priliku da vidite na brojnim svetskim zvezdama i sigurno ste se zapitali "Kome je ovo palo na pamet da stavi na lice?".

Mnoga poznata lica sa naslovnica omiljenih magazina, Instagrama i revija šminkala je upravo Isamaya Ffrench.

Nikako nije zainteresovana za konvencionalne stvari, već svaki njen radi sadrži velike doze avangare i ispitivanje granica bizarnosti koje se mogu postići šminkom.

Sigurno se sećate kada se Zendaya pretvorila u staricu ili kada je Rijana pozirala za naslovnicu britanskog Vogue-a sa tanko iscrtanim obrvama.
Sada znate, sva ta umetnička dela su maslo ove mlade devojke koju sve svetske zvezde, poput Kejti Peri i Kajli Džener, obožavaju zbog svoje maštovitosti.

Koliko je uspešna u svom poslu govori i činjenica da je, sa samo 25 godina, postala ambasadorka YSL Beauty u Velikoj Britaniji, kao i saradnje sa luksuznim brendovima kao što su Chanel, Christian Louboutin Beauty i Burberry čiji je kreativni direktor za šminku i Byredo.

Na veliko iznenađenje, Isamaya je otvorila svoj Youtube kanal i već u prva dva videa predstavlila sebe kao artista i približila malo publici koja ju je željno iščekivala i na ovoj platformi.

Iz uvodnog videa, saznali smo da će se kanal bazirati na mešavini tutorijala, intervjua, videa iza scene što nas prilično raduje jer verujemo da će ovo biti jedan prilično zabavno-edukativni paket koji će svima dati priliku da vide kako izgleda raditi u make up industriji.

Takođe, obećala je i da će se prisetiti nekih od njenih legendarnih dela, ali i da će nam pokazati kako da savladamo osnovama šminkanja.

Ffrench ulazi u Youtube vode kao deo Beauty Festivala, virtuelnog samita i jako smo uzbuđeni što možemo da vidimo njeno umeće, talenat i maštu kako osvajaju ovu platformu.

Sam festival zvanično startuje 14. maja i može se streamovati besplatno na Fashion & Beauty Youtube kanalu, a u njemu će učestvovati i Pharrell Williams, Michelle Phan, Selena Gomez, Paris Hilton, Bob the Drag Queen i drugi.

Njen prvi video pogledajte u nastavku: