Pri kupovini novih proizvoda pažnju prvenstveno obraćamo na njihovu cenu. Kao kupcima, naš je glavni cilj pronaći proizvod koji će imati sjajan odnos cene i kvalitete.

Premda bi u načelu proizvode više cene trebao krasiti i bolji kvalitet, a to neretko nije tako. Šta više, često se iznenadimo nikakvim kvalitetom razvikanih proizvoda koji koštaju papreno.

Sjajan primer ove tvrdnje možemo pronaći u industriji lepote. Duge i trepavice pune volumena su san brojnih žena, a ostvariti ih mogu već zahvaljujući nizu pristupačnih drogerijskih proizvoda. Pojedine maskare Maybelline, Max Factor, Essence i L'Oreal brenda su u kratkom roku dosegle kultni status među ljubiteljkama šminke.

Maybelline Lash Sensational Luscious

Omiljena maskara Megan Markl koja je deo njene svakodnevne make up rutine. Ova maskara ima specifičan naoštren vrh i neobično pozicionirane gumene dlačice koje savršeno hvataju svaku trepavicu i daju na volumenu i dužini. Sadrži mešavinu ulja koja hidrira trepavice, a omogućuje i slaganje sloja na sloj maskare bez stvaranja grudica, lepljenja ili prekomernog sušenja. Između ostaloga, savršena vest je da se ne razmazuje na kapak! Trenutna cena na akciji 629,99 dinara. 

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara

Malo koji kozmetički proizvod je u posljednje vreme uzrokovao toliku pažnju na društvenim mrežama kao što je to uspela napraviti nova Maybelline Sky High maskara. Ona svoju popularnost duguje TikToku, odnosno videima koji svedoče neverovatnim transformacijama trepavica do kojih je došlo upravo zahvaljujući ovom drogerijskom proizvodu. Trenutna cena na akciji 919,99 dinara.

Maybelline New York Lash Sensational

Maybelline u kategoriji maskara predstavio je brojne uspešne proizvode, a jedna u nizu osim učinkovitošću osvaja i atraktivnim izgledom. Reč je o Lash Sensational maskari koja je osmišljena kako bi trepavicama dala veliki volumen bez osećaja težine. Odlikuje je lagana tekstura i kremasta formula i silikonska četkica koja omogućava praktično i jednostavno nanošenje. Trenutna cena na akciji 629,99 dinara.

Rimmel Volume Shake

Među maskarama koje su privukle pažnju beauty influenserki širom sveta našla se i ova Rimmel brenda. Ljubiteljke Volume Shake maskare ističu da je uz pomoć nje moguće postići zavidan i privlačan izgled trepavica. Osim visoke pigmentacije i trajnosti, kreatori ove maskare ističu da je njena velika prednost tekstura visokog kvaliteta koja omogućava brzo i efikasno uvijanje. Trenutna cena na akciji 
575,99 dinara.

Essence Get Big! Lashes Volume Boost

Vlakna na mega četkici jajastog oblika zahvataju čak i najmanje trepavice u uglovima očiju, oblažući svaku pojedinačnu trepavicu kako se ne bi slepile ili delovale napadno. lako nanošenje omogućava fantastičan izgled u tren oka! Trenutna cena na akciji 269,99 dinara.

Sve proizvode možete pronaći na sajtu ili prodavnicama Lilly drogerije po akcijskim cenama.