Ne postoji veće razočarenje od ruža za usne koji ujutro izgleda besprekorno i nakon nekoliko sati bledi i ostavlja svoj otisak na šolji za kafu i priboru za jelo.
Zato je važno da znate koji su najdugotrajniji tečni ruževi, a mi smo se pobrinuli da vam to olakšamo i odaberemo najbolje u najtraženijim nijansama.

Nekada smo na visokim letnjim temperaturama izbegavajući da koristimo veći broj makeup proizvoda svu pažnju poklanjali usnama i ulepšavali ih pomoću ruževa koji su u stanju da momentalno izmene ceo izgled.

Međutim, sada zbog nošenja zaštitine maske mnogi smatraju da treba da ga se odreknu. Ako si i ti među njima, uverićemo te da je takav način razmišljanja pogrešan i otkriti ti koji ruž za usne će, ne samo odoleti tvojoj zaštitnoj maski bez ostavljanja tragova na njoj, već i zadržati svoju intenzivnu boju i postojanost tokom skoro čitavog dana. 

devojka se sminka
Shutterstock 

NYX Professional Makeup Lip Lingerie

Najpostojaniji i najdugotrajniji od svih ovih karmina je Maybelline Superstay Matte Ink, a u stopu ga prati Nyx Professional Lip Lingerie, s tim što je ovaj drugi manje intenzivne pigmentacije i vremenom bledi sa usana. Ipak, na njima ostavlja boju koja se teško skida čak i sredstvima za uklanjanjevodootporne šminke, a isti slučaj je i sa Superstay-em.

tečni ruž
Alexandar cosmetics 


MAC Powder kiss liquid lipcolour

Ovaj mat tečni ruž predstavlja ruž sa mat finišom, koji se lako nanosi, postojan je i bogat pigmentima intenzivnih boja. Osim što dolazi u genijalnim nijansama i ne skida se sa usana, kod ovog ruža obožavamo to što ima aplikator koji se izuzetno lako i precizno koristi. Sama tekstura je veoma lagana i ne isušuje usne što znači da bez problema možete da je nosite celog dana.

mac tečni crveni ruž
maccosmetics.com 

Maybelline Superstay Matte Ink

Ukoliko bi morali da navedemo najbolji dugotrajni ruž za usne definitivno nam na pamet prvo pada Superstay ruž. Samo jedno nanošenje ovog ruža je dovoljno da bi boja na usnama bila postojana tokom skoro čitavog dana. Da, to znači da će on opstati i pod zaštitinom maskom!

maybelline tečni nude ruž
screenshoot/lilly.rs