Ako tražite savršeni ruž, nigde nećete pronaći više različitih nego u Avonovoj novoj ponudi. Bilo da volite mat ruževe ili se ipak pre odlučujete za one sjajnije, Avon donosi 48 ruževa (24 mat + 24 kremastih) u različitim nijansama.

Dolazak proleća je idealno vreme da u našu makeup rutinu unesemo malo boja, a nova Avonova Ultra kolekcija ruževa sadrži nijanse koje će bez sumnje postati omiljene svim ljubiteljima šminke.

Ultra Matte ruž za usne
avon Ultra Matte ruž za usne, 499 din

Dugotrajni ruž u stiku mat, ali i oni kremastog finiša, bogati su pigmentacijama. Omogućavaju ravnomerno nanošenje proizvoda preko cele površine usana, uz intenzivnu boju, bez osećaja isušivanja i razmazivanja.

O kolekciji

Avon Ultra kolekciju ruževa koja je inače #1 kada je reč o ovom brendu čine Ultra Creamy i Ultra Matte karmini. Kultna kolekcija Avon Ultra ruževa sada ima 48 nijansi – od baršunastih mat do intenzivnih kremastih boja, idealni za svako raspoloženje i za svaki look.     

Ultra Creamy ruž za usne
avon Ultra Creamy ruž za usne, 499 din

Pored toga što Avon Ultra ruževi savršeno prekrivaju, oni takođe i hidriraju usne. Nova kremasta formula obogaćena je uljem avokada, pa tako vašim usnama pruža još veću negu i hidrataciju.

Ultra Creamy ruž za usne
avon Ultra Creamy ruž za usne, 499 din

Avon Ultra ruževi visoke pigmentacije pružaju i neuporedivu precinost. Oblik ruža sa zaoštrenim vrhom omogućava savršeno precizno nanošenje. Pored toga Ultra ruževi su veoma mirišljavi - neodoljivi moka miris ruža donosi još veće uživanje.

Ultra Matte ruž za usne
avon Ultra Matte ruž za usne, 499 din

Glavna urednica Wanted platforme i voditeljka W!oman podkasta Teodora Bogdanović testirala je novu Ultra Avon kolekciju ruževa, a šta joj se najviše dopalo kod njih pogledajte u nastavku u opisu videa:

Avon ima sto godina iskustva u kreiranju ruževa, dok 5 miliona ruževa prodamo svake godine, a novi Ultra Matte i Ultra Creamy ruževi za usne dostupni su po ceni od 499 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs. Iskoristite akciju i poručite dva karmina po ceni od 619 dinara.

Ultra Matte ruž za usne
avon Ultra Matte ruž za usne, 499 din