Slobodno možemo reći da postoji određena vrsta opsesije kada su u pitanju trepavice. Žene su vrlo često nezadovoljne svojim, te je maskara sa razlogom broj 1. proizvod po pitanju prodaje ali i toga koliko se brzo troši. Pored toga, trepavice igraju važnu ulogu u tome kako nam izgledaju oči a svi znamo koliko pogled može biti moćno oružje komunikacije, posebno sada kada nosimo zaštitne maske.

Međutim, poslednjih godina pojavile su se razne polu-trajne metode nadogradnje poput svilenih trepavica, ali tretman koji je sve popularniji jeste lash lift. On je omiljen među ženama koje teže prirodnijem izgledu jer tu nema lepljenja dodatnih vlasi, već se radi isključivo sa vašim trepavicama.

Evo šta treba da znate pre nego što se odlučite da ga isprobate na sebi.


Šta je Lash Lift trepavica?

Lash lift je salonski tretman i predstavlja metodu podizanja trepavica. Nakon tretmana one postaju ne samo podignute već i gušće, duže i tamnije. Naime, vaše prirodne trepavice se tretiraju keratinom, koji ima sličan efekat kao kada se nanosi na kosu. Na taj način se postiže lifting efekat, produžava se njihova dužina, povećava gustina, ali i potamnjuje boja. Vaše trepavice će izgledati kao da ste uradili minival :)

trepavice-lash-lift-minival-tretman-podizanje-cena-oci-pogled
Shutterstock 

Kome je tretman namenjen?

Pre svega, Lash Lift tretman namenjen je onim devojkama i ženama koje žele prirodne rezultate. Idealan je za kratke, retke ili trepavice svetle boje. Posle tretmana uočićete bolju gustinu, dužinu i tamniju boju. Osim toga, Lash Lift se preporučuje i onima čije su trepavice guste i teške ili potpuno ravne pa se teško uvijaju uvijačem.

Koliko traju rezultati?

Rezultati Lash Lifta traju između 6 i 8 nedelja, odnosno u zavisnosti od brzine rasta vaših trepavica. Po završetku tretmana treba da pazite da se trepavice nipošto ne kvase niti šminkaju 48 časova, kako bi se keratin razvio i obezbedio što duži efekat. Nakon toga, možete se regularno umivati i šminkati, vaše trepavice će biti uvijene, guste i zavodljive a izgledaće prirodno.

 Kako vam se čine rezultati i da li biste probali ovaj tretman?