Reč je o novoj Maybelline lash sensational sky high maskari koja obećava nebeski volumen i dužinu.

Fleksibilna četkica omogućava vam da doprete do svake pojedinačne trepavice iz svih uglova, a sama formula je natopljena ekstraktom i vlaknima bambusa koji produžavaju trepavice. Sa dva do tri sloja, rezultati su i više nego vidljivi, tik-tokeri su nam dokaz.

Oduševljenje maskarom je započeto kada je jedna od korisnica Tik-Toka objavila video u kom testira maskaru i nakon toga pokazuje kakav efekat je uspela da postigne na njenim trepavicama.

Trepavice su izgledale bukvalno kao sa reklame, pa nije iznenađujuće što je objava pobudila interesovanje gledalaca, a nekolicina je pohrlila da vidi jesu li rezultati toliko dobri koliko pričaju. Taj video možete pogledati OVDE.

maybelline maskara
Press 

Zatim je takođe korisnica ove mreže snimila prvi utisak za video nakon što je kupila maskaru.Bila je toliko zagrejana da je što pre proba da ju je otvorila dok je još bila u automobilu, rekavši: "Da li se šališ? Dugo nisam bila ovoliko uzbuđena zbog maskare", a nakon nanošenja tri sloja bila je zabezeknuta kakvu magiju je maskara učinila od njenih prirodno sićušnih trepvaica. Njen video možete pogledati OVDE.

Ono što je takođe veoma bitno formula je laka za skidanje i pogodna za one koji nose kontaktna sočiva.

Za ovom maskarom su svi odlepili, zato trk u Lilly drogerije da obezbedite zalihe!

maybelline maskara lilly
screenshoot/lilly.rs