Živimo u zlatnom dobu drogerijskih fantastičnih proizvoda. Tamo gde smo nekad morali žrtvovati učinkovitost zbog pristupačnosti, to sada svakako nije slučaj sa najboljom drogerijskom šminkom jer je kvalitet u značajnom porastu.

Čak i prosečni proizvodi ne izdrže dugo na policama drogerija, jer je trenutno šminka iz drogerija najprodavanija. Cene proizvoda iz drogerija odgovaraju najvećem broju ljudi, pa je stoga konkurencija na policama prilično jaka.

Kao što u modnom svetu high street brendovi idu u korak s dizajnerskim kućama, nešto slično događa se poslednjih godina i sa beauty proizvođačima. Za razliku od ranijeg perioda, kada smo kvalitetne proizvode mogli da pronađemo samo na policama high end proizvođača, danas imamo odlične drogerijske zamene koje nam mogu pružiti baš ono što nam je potrebno.

Danas nije teško pronaći dobru drogerijsku šminku, a da pritom ne opteretite budžet, a mi vam u nastavku predlažemo nekoliko najboljih proizvoda koji su dovoljni da se nađu u vašem neseseru.

Puder

L'Oreal Paris True Match Tečni puder 1.155,99 dinara

Idealan za sve koji vole formule koje se savršeno stapanju s bojom tena i čine da koža izgleda prirodno. Uz to, sve nijanse ovog pudera savršeno su prilagođene prirodnim tonovima kože. Ovaj puder je mnogo laganiji od Infallible podloge, pokrivna moć je srednja i pruža koži zdrav sjaj.

Tečni puder
printscreen lilly.rs 

Korektor

Aura Correct Me tečni korektor 339,99 dinara

Namenjen je prekrivanju podočnjaka i smanjenju nadutosti, i taj posao radi sasvim solidno. Vrlo je tečan pa se lepo razmazuje i hidrira područje ispod očiju, tako da je dobar za one kojima je taj deo lica suvlji. Prekriva lagano, ali ako nemate veliki problem sa kolutovima oko očiju biće sasvim dovoljan za neku dnevnu varijantu šminke.

najbolja sminka iz drogerija
printscreen lilly.rs 

Puder za fiksiranje

L'Oreal Paris True Match kompaktni puder 1.039,99 dinara

Još jedan odličan drogerijski puder za matiranje jeste True Match jer savršeno matira i najmasniju t-zonu ukoliko se pažljivo nanosi. 

puder u kamenu
printscreen lilly.rs 

Paleta za konturisanje

Revolution Makeup Paleta za konturisanje 409,99 dinara

Kako biste dodatno uštedeli novac, predlažemo ovu 3u1 paletu za konturisanje koja se sastoji iz bronzera, rumenila i hajlajtera. Ovaj odličan set savršen je za svakodnevni make up jer je blaži, dok bi za večernje varijante trebao malo intenzivniji bronzer. 

paleta za konturisanje
printscreen lilly.rs 

Olovka za usne

Aura Revolution olovka za usne 329,99 dinara

Pored dosta povoljnih olovaka Aura je definitivno pobednik jer za ovu cenu pruža odlične rezultate. Dovoljno kremasta, ali i čvrsta da precizno scrtate ivice usana.

olovka za usne
printscreen lilly.rs 

Ruž za usne

Bourjois Velvet Ink ruž za usne 939,99 dinara

Savršena nude nijansa tečnog ruža koja odgovara svakoj nijansi kože. 

ruž za usne
printscreen lilly.rs 

Ajlajner

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof 339,99 dinara

Savršeno precizan, crn i dugotrajan ajlajner koji se neće razmazivati tokom dana. Jednostavan za nanošenje, a toplo ga preporučujemo početnicima u šminkanju. 

tečni ajlajner
printscreen lilly.rs 

Maskara

L'oreal False Lash Superstar maskara 1.259,99 dinara

Maskara sa 2 faze, bazna za raščešljavanje i druga za izvlačenje neverovatnog volumena. Obećava raskošne trepavice, volumen koji ostavlja bez daha i lako nanošenje.

maskara
printscreen lilly.rs 

Olovka za obrve

Max Factor Brow Shaper olovka za obrve 545,99 dinara

Tanka, precizna olovka koja se može pronaći u nekoliko nijansi što je definitivno sjajna vest! Dok sa jedne strane ima olovku na odvrtanje, sa druge je mali češljić ili poznatiji kao spoolie koji će lepo raščešljati dlačice obrva. 

olovka za obrve
printscreen lilly.rs