Sigurni smo da ste do sada testirali raznorazne beauty trikove, od kojih su pojedini opravdali hype koji se oko njih stvorio, dok su se drugi pokazali kao čist bačen novac.

Ali, jedan beauty trik uporno prolazi ispod radara, a svakako ne bi trebao. Reč je o tečnom bronzeru - makeup triku koji garantuje besprekoran i zdrav izgled kože, a trik je u dva ključna proizvoda!

Imati zdrav i sjajan izgled kože lica bez vidljivih nepravilnosti nešto je što očekujemo od svoje svakodnevne makeup rutine. Tako smo do sada testirali poprilično veliki broj pudera, ali nas nijedan nije oduševio u toj meri da mu se uvek iznova vraćamo, već češće poverenje poklanjamo novitetima koje reklamiraju influenseri, nadajući se da ćemo konačno pronaći 'onaj pravi' proizvod.

S druge strane, zahvaljujući jednom sjajnom makeup triku kojeg već godinama koriste poznati makeup artisti, svoju klasičnu bočicu pudera vrlo lako možete pretvoriti u makeup proizvod koji izvlači ono najbolje iz vaše kože.

Za postizanje besprekornog izgleda lica, dovoljno je klasični puder pomešati sa nekoliko kapljica tečnog bronzera, čime se stvara efekat na licu kao da ste došli sa suncem okupanog odmora.

Tečni bronzeri sjajno su rešenje kada želite svojoj koži pružiti instant boost svežinu, a u nastavku smo izdvojili dva sjajna proizvoda s kojima možete postići onaj pravi letnji glow momenat koji svi volimo videti na licu. 

tečni bronzer
screenshoot/ jasmin parfimerija 

 Dostupni su u Jasmin parfimerijama.

tečni bronzer
screenshoot/ jasmin parfimerija