Kristina Perić, naša uspešna manekenka i Viktorijin anđeo važi za jednu od najlepših Srpkinja. Ona je mlada, ima samo 24 godine, srećno je udata, a njena karijera je neverovatno uspešna.

Svojom pojavom i lepotom pleni gde god da se pojavi, a pobornik je minimalizma kada je reč o odevanju, ali i šminkanju. Ona je na svom Instagramu podelila svoju dnevnu makeup rutinu, a nema sumnje da će njen primer slediti mnoge devojke.

"Osećam se najlepše kada se prirodno šminkam i razmišljala sam o tome da ovo podelim sa vama! Manje je više", napisala je Kristina u opisu videa koji je objavila na Instagramu.

Kristina najpre lice pripremi za minimalni makeup, tako što na lice naosi dnevnu kremu, zatim kremu za oči, posle čega lice masira rolerom.

Ono što se preporučuje je da roler držite u frižideru kako bi imao još bolji efekat protiv natečenosti lica.

Nakon što izmasira lice, Kristina nanosi korektor ispod očiju, ali i u predelu brade koji utapkava prstima jer tako ima najbolji osećaj.

Manekenka na oči minimalno stavlja braon senku, dok bronzer nanosi na jagodice i uglove čela, a rumenilo na obraze. Ona izbegava maskaru, jer, kako kaže trepavice uvija uvijačem, i to joj je sasvim dovoljno. Na usne nanosi nude karmin nakon čega je spremna za dnevne aktivnosti. Pogledajte u nastavku kako to sve izgleda: